Nepatyrusi vairuotoja kelionę baigė apvirtusi | Kas vyksta Kaune

Nepatyrusi vairuotoja kelionę baigė apvirtusi

Kas vyksta Kaune nuotr.

Antradienio rytą link miesto iš Lapių skubėjusi mergina kelionę baigė automobiliu „Kia” nuvažiavusi nuo kelio ir apvirtusi. Laimei, jauna vairuotoja nenukentėjo, o aptvarkytas automobilis dar turi šansų važiuoti toliau.

[galerija]

Pirminiais duomenimis, apie 8:30 val. kelyje Didžiosios Lapės – Lapės, pradedančioji vairuotoja nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir rėžėsi į pakelėje augusius krūmus. Kaip teigė vairuotoja, kelio danga vingyje buvo itin slidi, dėl to merginos vairuojamą automobilį sumėtė ir jis, nuvažiavęs nuo kelio, apvirto.

Atvykę ugniagesiai ištraukė apdaužytą automobilį, atvykę medikai apžiūrėjo merginą, kuri žymesnių sužalojimų nepatyrė, o tik atsipirko išgąsčiu ir patyrė pirmosios avarijos „krikštą”.

Įvykio vietoje kelio dangą apžiūrėję ugniagesiai įtarė, kad ant kelio buvo išlietas neaiškus skystis, gal tepalai, dėl to danga per lietų buvo kur kas slidesnė nei įprasta. Gali būti, kad tepalai, nulaistę kelio dangą, išbėgo iš sunkvežimio, kurie nuolat zuja šiuo keliu į savartyną.

Dėl eismo įvykio mergina turės papildomų išlaidų, nes automobilis nebuvo draustas kasko draudimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA