Kauną sudrebins inovacijos | Kas vyksta Kaune

Kauną sudrebins inovacijos

Organizatorių nuotr.

Spalio 12-15 dienomis Kaunas taps kūrybos inovacijų centru: kūrybinės dirbtuvės, tikros inovacijos, galimybės sutikti verslo vizionierius ir tiesiai iš pirmaujančių Europos inovatorių išgirsti, kas yra “The next big thing” – visa tai žada kūrybinių inovacijų festivalis SUPERNOVA, gimęs Italijos Brescia mieste ir tapęs fenomenalia sėkmės istorija visam miestui.

Į Kauną fesitvalį SUPERNOVA atvežantys “Talent Garden Kaunas” įkūrėjai sako, kad tai yra ne tik galimybė perkelti gerąją patirtį iš Italijos, atsivežti įdomiausius tarptautinius pranešėjus, bet ir proga sukurti unikalų renginį Kaunui.

“SUPERNOVA Brescia pirmaisiais metais įrodė, kokios svarbios yra inovacijos ne tik technologijų kūrėjams, bet ir verslui, miestui, viešajam sektoriui, o svarbiausia – kiekvienam iš mūsų. Todėl ypač džiaugiamės pranešdami žinią, kad šiemet SUPERNOVA spalio viduryje atkeliauja į Kauną. Būdami pasaulinio Talent Garden tinklo dalimi, nuolatos esame kūrybos inovacijų centre ir norime pasidalinti visu šiuo gėriu festivalio metu, atveždami ne tik jau išbandytą renginio formatą, bet ir visoje Europoje puikiai žinomus pranešėjus”, – pasakoja “Talent Garden Kaunas” vadovas Artūras Bulota.
 
SUPERNOVA festivalis Kaune prasidės 6 kūrybinėmis dirbtuvėmis, kurių metu profesionalūs moderatoriai pristatys naujas metodikas verslui ir išmokys kūrybinio mąstymo, duomenų vizualizacijos, design thinking praktinio taikymo.
Festivalio kulminacija – spalio 15 d. konferencija, kurioje šeši Lietuvos ir Europos pranešėjai kalbės tema “The Next Big Thing”. Renginio metu Kauno Ryšių istorijos muziejuje įsikurs Lounge ir Expo zona, kurioje bus galima ne tik pamatyti, bet ir paliesti bei išbandyti ateities inovacijas ir technologijas. Čia pat, Networking zonoje, vyks Speed Networking sesijos – galimybė susipažinti ir pabendrauti ne tik su konferencijos pranešėjais, bet ir su Lietuvos verslo bei inovacijų lyderiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA