Neblaivus vyras smurtavo, užsidarė namuose ir grasino susisprogdinti | Kas vyksta Kaune

Neblaivus vyras smurtavo, užsidarė namuose ir grasino susisprogdinti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Policijos pareigūnams savaitgalį teko ne tik raminti įsisiautėjusį girtą vyrą, bet taip pat ir derėtis su juo, kad nenusišautų ir nesusprogdintų namų. Įvertinus situacijos rimtumą, įvykio vietoje dalyvavo ir vyriausiasis policijos komisaras.

Rugsėjo 6 d. 9 val. 26 min. į Kauno ligoninę kreipėsi ir dėl krūtinkaulio lūžimo bei kojų sumušimo gydoma ambulatoriškai moteris (gimusi 1959 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 2 val. Kaune, Marių g., namuose ją sumušė neblaivus vyras (gimęs 1960 m.). Įtariamasis namuose nesurastas.

Tą pačią dieną 12 val. 19 min. į Kauno apskr. VPK pakartotinai kreipėsi nukentėjusioji, kuri pranešė, kad namuose neblaivus vyras sudavė jai į veidą bei daužo daiktus. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, įtariamasis vienas užsidarė savo namuose ir pareiškė, kad namus susprogdins, pats nusišaus bei nušaus kas bandys patekti į namą.

Apie 15 val. 45 min. vyras buvo sulaikytas. Patikrinimo metu name sprogmenų nerasta. Neblaivus (0,91 prom. alkoholio) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Į įvykio vietą buvo išvykęs Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas D. Žukauskas, kuris dalyvavo derybose su įtariamuoju. Po derybų iš įtariamojo buvo paimtas pistoletas „Walther“, kuris kaip paaiškėjo buvo užtaisytas. Namuose taip pat buvo rasti ir paimti teisėtai laikomi du lygiavamzdžiai šautuvai „Winchester“ ir „IZH“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA