Aleksoto gyventoja: kodėl turiu užsidaryti langus? | Kas vyksta Kaune

Aleksoto gyventoja: kodėl turiu užsidaryti langus?

DELFI nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalinasi savo nuomone apie pirmą kartą Europos prospekte vykstančias miesto lenktynes. Kauniečiai teigia, kad negali pakęsti centrinėje miesto dalyje tvyrančio triukšmo.

„Norėčiau pasidalinti savo, kaip Aleksoto seniūnijos gyventojos nuomone, dėl šiandien vykstančių miesto lenktynių. Nenoriu pasirodyti bambeklė, esu už įvairius renginius Kauno mieste, bet paskutiniu metu tiesiog duste dustame nuo aplinkai nelabai draugiškų atrakcijų pačiame miesto centre, kur tradiciškai oro užterštumas ir taip pats didžiausias. Aišku, ši tema galbūt nebūtų labai aktuali, jei neauginčiau kūdikio.

Drifto varžybas ir svylančias padangas jau išmokome ištverti, nors labai nemalonu. Suprantu ir kai M.K. Čiurlionio tiltas uždaromas dviračių lenktynėms, net nebambu, kai visa gatvė uždaroma ir turiu važiuoti aplinkiniais keliukais, bet nesuprantu, kaip galima leisti organizuoti automobilių varžybas pagrindinėse miesto gatvėse? Kam ta papildoma tarša mieste? Kodėl turiu užsidaryti langus dėl nepakenčiamo triukšmo ir kvapo, kad mano mažylis galėtų miegoti sekmadienio popietę?

Lyg būtų ne gana triukšmo, padidėjusio nuo traukinių eismo dieną ir naktį, ar karinių sraigtasparnių, skraidančių palei medžių šakas dieną naktį…

Tokiems renginiams juk galima kuo puikiausiai naudoti netoli Kauno esantį Kačerginės „Nemuno žiedą“, – rašo skaitytoja Kristina.

Skaitytoja Ieva taip pat piktinasi situacija.

„Sveiki. Savaitgalis be poilsio jokio. Uždaryta pagrindinė miesto gatvė, o lauke triukšmas nežmoniškas. Ne gana to, dar kelio dangą gadina“, – teigia kaunietė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA