S.Povilaičio būklė – itin sunki | Kas vyksta Kaune

S.Povilaičio būklė – itin sunki

delfi.lt 2015/09/05 20:55
Archyvo / I.Jonelytės nuotr.

Sunkia onkologine liga sergantis maestro Stasys Povilaitis – kritinės būklės. Šią žinią naujienų portalui DELFI patvirtino daugybę metų kartu su maestro dirbusi kolegė ir Povilaičių šeimos draugė.

„Žinau, kad jis labai sunkios būklės. Galbūt dar ligoninėje, o gal jau namuose. Būklė labai sunki“, – sakė DELFI šaltiniai, linkėdami Lietuvos scenos grandui sveikatos.

Iš Kauno kilusiam muzikantui sausio 15 dieną suėjo 68-eri.

„Būsiu ant scenos tol, kol manęs reikės bent vienam mano gerbėjui. Esu scenos žmogus, man kaip oras yra reikalinga muzika, o didžiausias įvertinimas – pilnos koncertų salės. Kiekviena mano daina gimė įkvėpta gyvenimiškos situacijos, išgyvenimų ir atradimų, tad galiu sakyti, kad kiekviename žingsnyje buvau tiesiog atviras žmogus”, – pasitikdamas 65-erių metų sukaktį kalbėjo S. Povilaitis.

Lietuvos popscenos legenda pirmąkart į žymiąją Palangos estradą užkopė dar besimokydamas mokykloje. Kiek vėliau buvo pastebėtas talentų ieškančio kompozitoriaus Miko Vaitkevičiaus ir pakviestas dainuoti grupėje „Ritmas”. Paskui S. Povilaitis pradėjo koncertuoti Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje su „Nemuno žiburių” ansambliu, o vėliau ir su „Nerijos” bei M. Suraučiaus ansambliais. Netrukus tapo gerai žinomu visoje šalyje. Per penkiasdešimt metų S. Povilaitis surengė keliolika tūkstančių koncertų ir išleido net 22 albumus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA