Avariją su „Audi” sukėlė ką tik vairuotojo pažymėjimą atgavęs jaunuolis | Kas vyksta Kaune

Avariją su „Audi” sukėlė ką tik vairuotojo pažymėjimą atgavęs jaunuolis

Policijos nuotr.

Paaiškėjo, kad vakar avariją sukėlęs jaunuolis vairuotojo pažymėjimą atgavo tik prieš kelias savaites.

Rugsėjo 2 d. apie 21.40 val. Kaune, Šiaurės pr. link Jonavos g., važiavo automobilis „Audi A3“, vairuojamas D. S. (gim. 1995 m.), kuris neatsižvelgė į kelio ir meteorologines sąlygas, atitinkamai nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės, išvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu autobusu „Solaris“, kurį vairavo 1959 m. gimęs vyras.

Eismo įvykio metu buvo apgadintas automobilis „Audi A3“ ir autobusas bei sužaloti „Audi“ vairuotojas, 1997 m. gimusi keleivė ir 1993 m. gimusi autobuso keleivė. Visi sužaloti asmenys buvo pristatyti į gydymo įstaigą. Po apžiūros išleisti gydytis ambulatoriškai.

Dėl eismo įvykio pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.  „Audi A3“ vairuotojo blaivumui nustatyti paimtas kraujas.

Nustatyta, kad 2013 m. „Audi A3“ vairuotojui už chuliganišką transporto priemonės vairavimą, buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones 18 mėnesių. Teisę vairuoti transporto priemones D. S. susigrąžino tik prieš nepilnas 2 savaites.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA