Per naktį Kauno rajone suniokoti 4 eismo stebėjimo įrenginiai | Kas vyksta Kaune

Per naktį Kauno rajone suniokoti 4 eismo stebėjimo įrenginiai

eismoinfo.lt nuotr.

Praėjusią naktį, iš rugsėjo 1-osios į 2-ąją, tarp 1 val. ir 2 val., organizuotai veikę nusikaltėliai suniokojo 4 eismo stebėjimo įrenginius Kauno rajone: 2 magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–*Suvalkai ir 2 – magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda. Padaryta žala siekia per 70 tūkst. eurų, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Piktadariai niokojo brangų valstybės turtą norėdami pridengti savo nusikalstamą veiką, matomai, nesuvokdami įrenginių paskirties.

Eismo stebėjimo įrenginių jutikliai matuoja parametrus, reikalingus kelių būklei ir eismo sąlygoms nustatyti: kelio dangos paviršiaus temperatūrą ir santykinę drėgmę, rasos tašką, vėjo kryptį, greitį ir gūsius, kritulių intensyvumą ir tipą, matomumą, kelio dangos būklę, kelio konstrukcijos įšalo gylį. Taip pat sunaikintos vaizdo kameros, skirtos stebėti eismą ir kelio dangos būklę, nustatyti eismo įvykius bei užtikrinti saugų eismą.

Prašome žmonių, mačiusių ar ką nors galinčių pranešti apie minėtą nusikaltimą, susisiekti su policijos pareigūnais, arba paskambinti į Kelių direkcijos Eismo informacijos centrą tel. 8 5 232 9677.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA