Kelyje Vilnius – Kaunas įvyko magiškų skaičių avarijos | Kas vyksta Kaune

Kelyje Vilnius – Kaunas įvyko magiškų skaičių avarijos

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ apie pietus skelbė, jog kelyje Vilnius – Kaunas įvyko sunkvežimių avarija. Skaitytojai pranešė apie dar vieną avariją šiame kelyje. Tiesa, ji įvyko gerokai ankščiau, tačiau avarijos vieta vis dar likviduojama.

Priešpiet ties Kauno ženklu susidūrė du vilkikai. Vairuotojai atsidūrė medikų priežiūroje. Ši nelaimė įvyko 88-ajame kilometre, kelyje Vilnius – Kaunas. Tačiau, pasirodo, šiandien tai ne vienintelė sunkvežimių avarija šiame judriame kelyje.

Apie 5 ryto krovinį per Lietuvą gabenęs baltarusis nulėkė nuo kelio. Spėjama, jog vairuotojas galėjo užmigti prie vairo. Sunkvežimyje buvo vežama mediena. Avarijos vietą likviduojantys darbuotojai negalėjo iškart pradėti savo darbų, nes reikėjo iš muitinės gauti leidimą, jog galima pažeisti krovinio plombą. Panašu, jog krovinio ir sugadinto sunkvežimio likvidavimo darbai nuo kelio užtruks, kol krovinys bus išgabentas į saugojimo aikštelę.

Apie įvykį informavęs skaitytojas sakė, jog pravažiuoti pro avarijos vietą laisvai galima, mat technika dirba tik vienoje eismo juostoje. Kadangi kita avarija įvyko 88-ajame kilometre, o ši -77-ajame, kaunietis juokaudamas pridūrė: „Kai gerai pagalvoji, tai magiški skaičiai“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA