Kauno meras būsimiems pirmokams ir jų tėveliams palinkėjo tai, ką nuolat girdėjo iš mamos | Kas vyksta Kaune

Kauno meras būsimiems pirmokams ir jų tėveliams palinkėjo tai, ką nuolat girdėjo iš mamos

R.Tenio nuotr.

Prieš pat suskambant rugsėjo pirmosios skambučiui, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis pasveikino būsimus pirmokus. Daugiavaikėse šeimose augantiems pirmokėliams ir jų šeimos nariams miesto savivaldybės didžiojoje salėje surengtas šventinis renginys.

Kauno meras paragino jaunuosius kauniečius gerai mokytis.

„Nuo jūsų gero darbelio priklausys, kaip gyvensite jūs, kaip gyvens jūsų tėveliai ir kaip gyvens visas miestas“, – sakė V. Matijošaitis.

Kauno meras su būsimais pirmokais ir jų tėveliais taip pat pasidalino savo gyvenimiška patirtimi ir paragino mokytis sau.

„Nuo pirmos klasės iš savo mamos girdėjau tokius žodžius, kad mokausi ne jai, ne kažkam kitam, bet mokausi sau. Visas mano gyvenimas ateityje priklausys nuo to, kaip mokysiuosi. Aš tikiuosi, kad jūs vaikus paskatinsite ir kažkurį iš jų matysime dirbantį šioje salėje. Aš su malonumu šitą salę užleisiu šiems Kauno piliečiams, kurie dabar maži. Laukiu jūsų pabaigus mokslus ir atėjus dirbti miestui“, – sveikindamas jaunuosius moksleivius linkėjo Kauno meras.

Iš viso į Kauno mokyklas šiais metais skubės daugiau nei 3 tūkst. pirmokų. Viso savivaldybės valdomose ir privačiose mokyklose Kauno mieste šiuos mokslo metus pasitiks apie 35 tūkst. moksleivių. Tai bus maždaug tūkstančiu mažiau nei praėjusiais metais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA