Kauniečiai klaidžiojo po pasakų šalį | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai klaidžiojo po pasakų šalį

R. Tenio nuotr.

Paskutinę vasaros dieną kauniečius pasitiko tradicinė teatralizuota šventė „Į Pasakų šalį – su fotoaparatu!“ Kauno valstybinis lėlių teatras pradeda 58 – ąjį kūrybinės veiklos sezoną, tad surengė susitikimą su įvairiais pasakų herojais. Smagi šventė džiugino ne tik mažuosius miestiečius, bet ir juos atlydėjusius tėvelius.

Ne vienai miestelėnų kartai ši šventė asocijuojasi su nuotaikingomis vasaros palydėtuvėmis ir žaismingomis nuotraukomis fotoalbumuose. Įvairios dekoracijos ir pasakų veikėjai noriai pasitiko renginių ištroškusius miestiečius. Pasakų šalis tiesiog užbūrė lankytojus savo spalvomis ir magiškomis istorijomis.

Į miesto sodelį užklydę mažieji smalsuoliai galėjo pasilabinti su mylimomis spektaklių lėlėmis, paspausti ranką pasakų personažais virtusiems aktoriams ar jauniesiems renginio pagalbininkams ir įsiamžinti nuotraukose.

„Labai smagu ir gera. Mano mažosioms ypatingai patinka visokie užsiėmimai, o čia pasaka atgyja. Tiesa, mažiausioji šiek tiek bijo didesnių lėlių, tačiau po truputį pripranta, kai ir mes prieiname. Norime padėkoti lėlių teatro kolektyvui už nuostabią dieną“, – emocijomis dalinosi Jūratė, į šventę atkeliavusi su visa šeima.

Šventės metu į šurmulį įsiliejo lėlių teatro draugai ir partneriai: vaikų kūrybos namučiai „Vėjų fėja“, meno terapijos studija „Art terapija“, Velnių ir Lietuvos švietimo istorijos muziejai, UAB „Viktorija ir partneriai“, leidykla „Kalendorius“, Kauno vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA