Skaitytoja: ramų kavos gėrimą nutraukė šešių šuniukų cypimas | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: ramų kavos gėrimą nutraukė šešių šuniukų cypimas

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai nori sugėdinti žmones, kurie be jokio širdies skausmo miške paliko šešis, dar nespėjusius atsimerkti, šuniukus. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja tikina, jog žmonės mažylius paliko po užklotomis šakomis, kad kiti mažiau juos pastebėtų.

„Labai norėčiau sugėdinti žmones, kurie neturi sąžinės ir meilės jausmo bejėgiams gyvūnams. Rugpjūčio 25-tą dieną su draugėmis sugalvojome pasivažinėti. Ir kaip tempte temptų nuvykome į Samylų gyvenvietę, prie Kauno marių atsigerti kavos ir pleptelti.

Mūsų kavos gėrimas baigėsi tuomet, kai išgirdome keistą cypimą. Pirmiausiai pagalvojome, kad tai katė, įstrigus į medį. Bėgau žiūrėti. Pasirodo, kad tai buvo 6 nesenai gimę šuniukai, dar net neatsimerkę, bet jau sugrūsti po senomis sudžiūvusiomis medžių šakomis. Teko paplušėti, kol tas šakas atkėlėme.

Prieš tai lyg ir buvo stabtelėję kažkokie žmonės, su sena parūdijusia mašina pilkos spalvos, bet nelabai kreipėme dėmesį į juos. Manome, kad jie ten juos ir galėjo palikti.

Šiuo metu jie yra saugūs, maitinami ir prižiūrimi. Ieškome maitinančios kalytės ir įstaigos ar gerų žmonių, kurie galėtų juos priglausti.

Gaila, kad yra tokių žmonių, kurie drįsta taip elgtis. Norėčiau, kad tie žmonės žinotų jog vis dėl to šuniukai gyvens ir suras šiltus namus. Ir žmonės, kurie augina augintinius ir nepasiruošę jų pagausėjimui turėtų pasirūpinti jų sterilizacija“, – laiške pasakojo skaitytoja.

Norintys ir galintys padėti šuniukams, turėtų kreiptis į nurodyto „Facebook“ profilio savininkę.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone apie Kauną ar čia teikiamas paslaugas, parašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA