Kviečia nusifilmuoti masinėje scenoje ir išsimaudyti baseine | Kas vyksta Kaune

Kviečia nusifilmuoti masinėje scenoje ir išsimaudyti baseine

Organizatorių nuotr.

Jei nepasisekė išvažiuoti prie jūros, dar nereiškia, kad visą šią savaitę leisite ieškodami pavėsio. Saulėtą rugpjūčio 26 dieną visi kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami atsigaivinti atgijusiame Kauno radijo gamyklos kiemo baseine.

Nuo pat ankstyvo ryto čia bus filmuojama masinė vaidybinio filmo “Viskas yra gamta” maudynių scena. Taškytis, degintis ir įsiamžinti kartu su legendiniais Lietuvos kino aktoriais – Gražina Baikštyte ir Vytautu Anužiu – galės kiekvienas, į kiemą atsinešęs paplūdimio rūbą.

Maudynių ir filmavimo pradžia – 8 val. ryto. Linksmybės filmavimo aikštelėje tęsis iki 18 val.

Visi norintys ir galintys savo ateinantį trečiadienį paversti neeiline vasaros diena kine, kviečiami iš anksto registruotis tinkle Facebook arba susisiekti su kūrybine komanda telefonu +37062754890.

Tai filmas apie žmogų ir gamtą. Kitaip tariant – apie kiekvieną mūsų ir mūsų skirtingus pasirinkimus visuotino atšilimo kontekste.

Trečiadienį Radijo gamyklos kieme filmuosime pagrindinę filmo sceną. Joje dalyvauti kviečiame visus, neabejingus kinui, diskusijai apie planetos likimą ar tiesiog norinčius įdomiai ir smagiai praleisti laiką” – sako filmo režisierė Gerda Krutaja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA