Išskirtinė picerija – tikroje krosnyje kepamos picos ir galimybė išsivežti | Kas vyksta Kaune

Išskirtinė picerija – tikroje krosnyje kepamos picos ir galimybė išsivežti

R. Tenio nuotr.

Greito maisto restoranas „XL Pizza“ kviečia apsilankyti ir paragauti tikrų itališkų picų, kepamų neeilinėje krosnyje. Išskirtinas skonis tikrai sužavės, mat tokios technologijos Kaune niekas kitas nenaudoja. Be to, Aleksote įsikūrusioje picerijoje maistą galima pasiimti tiesiai iš automobilio.

Ar kada teko paragauti tikros itališkos picos? Greičiausiai atsakysite taip, nes dauguma picerijų skelbia, jog pas juos viskas atvežta iš Italijos, tačiau ten nėra pagrindinio dalyko, kuris pavertų patiekalus itališkais. Picerijos naudoja elektrines krosnis, kurios nė iš tolo nedvelkia tikra Italija, tad kviečiame apsilankyti Aleksote veikiančiame „XL Pizza“ greito maisto restorane ir paragauti tai, kas iš tiesų yra tikra.

Itališka krosnis sukuria išskirtinį skonį

Vieninteliai tokie Kaune, o gal ir visoje Lietuvoje, greito maisto restoranas „XL Pizza“ picas kepa išskirtinėje krosnyje, kuri kūrenama malkomis. Tokia gamybos technologija leidžia klientams patiekti visai kitokias picas, pagardintas medžio dūmo kvapu. Tokiose krosnyse kepamos tikros itališkos picos.

„Galime didžiuotis tuo, jog picas kepame tikroje itališkoje krosnyje. Čia iškeptos picos pasižymi gardžiais kvapais ir visiškai kitokiu skoniu, nei esame įpratę. Kiti bandė mus kopijuoti, tačiau buvo per brangu ir liko prie ekonominio varianto, tad žmonės įvertina mūsų kepamas picas, nes pateikiame kokybišką produktą už konkurencingą kainą“, – komentavo „XL Pizza“ atstovas Raimondas Raškevičius.

Greito maisto restorane – įvairus maisto pasirinkimas

Ypatingą itališkos picos skonį prideda ne tik vienintelė Kaune tokia krosnis, kūrenama specialiomis malkomis, bet taip pat ir tai, jog meniu yra sudėliotas Italijos picų meistrų, kurie kruopščiai suderinę skonius. Įvairūs prieskoniai, padažai bei kiti picų ingredientai nesiskiria nuo to, kas gaminama Italijoje.

Žinoma, greito maisto restorane „XL Pizza“ galima paskanauti ir kitais patiekalais. Čia siūloma paragauti kebabų, kurie taip pat pakeri klientus savo skoniu, nes ta pati įmonė kepa lavašus, kurie gerokai skiriasi nuo pateikiamų kitose miesto kebabinėse. Taip pat siūlomi vištienos gabaliukai, bulvytės „Fri“ ir kiti greiti užkandžiai. Restorano darbuotojai juokauja, jog gėrimų buteliukai jau atgyvena, tad kviečia pietus paskaninti pilstoma „Coca cola” ar kitais gėrimais.

Pasiimkite picą neišlipę iš automobilio

Europos prospekte įsikūrusi picerija „XL Pizza“, ko gero, yra vienintelė tokia picerija Kaune, kur klientai gali maistą pasiimti neišlipę iš savo automobilio. Tai patogi paslauga lankytojams, mat nereikia specialiai užeiti į vidų.

„Savo klientams siūlome vadinamą „Drive“ paslaugą, kuomet galima užsisakyti norimą maistą ir jį pasiimti pro langelį. Žmonės taip pat gali užsisakyti maistą telefonu ir sutartu laiku atvykti ir pasiimti užsakymą, taip taupydami savo laiką. Žinoma, maistą galima užsisakyti ir internetu“, – komentavo „XL Pizza“ atstovė Jūratė Brazauskaitė.

Plačiau apie Aleksote, Europos pr 99 veikiantį greito maisto restoraną „XL Pizza“ galite rasti jų internetinėje svetainėje. Kauniečiai greitu maistu pasimėgauti gali visomis savaitės dienomis nuo 11 iki 23 valandos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA