Skaitytojas: Laisvės alėja vėl skęsta tamsoje | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: Laisvės alėja vėl skęsta tamsoje

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai išreiškė nusivylimą, jog pagrindinėje miesto gatvėje vakarais ir naktimis nedega šviesos. Viename Laisvės alėjos ruože kai kurios lempos yra perdegusios, o rekonstruojama dalis iš vis skendi tamsoje.

[galerija kiek=””]

„Kol naujoji miesto valdžia džiaugiasi ir giriasi įvairiais būtais ir nebūtais darbais, Laisvės alėja vėl skęsta tamsoje. 2007-2008 metais pakeitus žibintus, Laisvės alėja tapo šviesia ir smagia vieta pasivaikščioti net ir sutemus.

Deja, dabar vietomis yra daugiau perdegusių žibintų nei veikiančių. Ypač tragiška situacija nuo fontano link Gedimino gatvės, ties „Romuva“.

Taip pat dabartinei miesto valdžiai siūlau pagalvoti ir apie laikiną apšvietimą rekonstruojamoje Laisvės alėjos atkarpoje, nes šiuo metu šviestuvai yra išmontuoti ir ši dalis skendi visiškoje tamsoje“, – į portalo „Kas vysta Kaune“ redakciją rašė Nerijus.

Apie šią situaciją informuotas Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis. Šis tikino, jog dėl pergedusių šviestuvų perduos energetikos skyriui bei UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ darbuotojams, mat ši įmonė prižiūri ir Laisvės alėjos šviestuvus. O dėl rekonstruojamos dalies nenumatyta įrengti laikinojo apšvietimo, tad iki rekonstrukcijos pabaigos šviesos žypsnio vakarais šioje vietoje nebus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA