Daugiabučiai Kaune, kuriuose tikrai nenorėtų gyventi | Kas vyksta Kaune

Daugiabučiai Kaune, kuriuose tikrai nenorėtų gyventi

R.Tenio nuotr.

Kauno Holivudas, Kremlius, Mauzoliejus ir kitos miesto vietos viename portalo „Kas vyksta Kaune“ skelbime įvardijamos kaip nepatraukliausios gyvenimui. Tokiu tekstu vienas vyriškis ieškosi sau buto gyvenimui Kaune.

Skelbimų lentoje gausu nekilnojamojo turto skelbimų, tačiau dėmesį patraukia vieno kauniečio įdėtas tekstas. Panašu, jog vyriškis gerai pažįsta Kauną, jog nurodo tikslius adresus, kuriuose jis nei už ką nenorėtų gyventi ir prašo konkrečiais adresais vietos net nesiūlyti.

„Kauno mieste pirksiu su išperkamąja nuoma 1 kambario butą arba 18 kv. kambarį bendrabutyje. Gali buti ir su baldais bei buitine technika. Siūlyti įvairius variantus (išskyrus Petrašiūnuose, Holivude, Mauzoliejuje, Kremliuje, Gravrokų g. 17, Lampedžių g. 10, Partizanų g. 3, 5, 7, 14, 16, 18). Visus išperkamosios nuomos dokumentus pasirašysime pas notarą dėl Jūsų ir mano saugumo“, – rašoma skelbime.

Paskambinus prie skelbimo nurodytais numeriais, pabandome pasiaiškinti, kur tiksliau yra Kauno Kremlius, Mauzoliejus ar Holivudas, juk tokios vietos skamba ganėtinai gerai.

„O kaip ten galima gyventi, kai net langų nėra? O Kremlius ar Mauzoliejus – tai vietos, kurias tikrai žino kiekvienas kaunietis. Čia gyvena daug asocialių asmenų“, – atsiliepęs skelbime nurodytu numeriu pasakoja vyriškis.

Visgi, konkretaus adreso, kur yra taip skambiai pavadintos Kauno vietos, nesužinome. Vyriškis tik nukreipia, kad šios vietos yra Petrašiūnuose bei Vilijampolėje. Buto ieškantis vyras, prieš padedant ragelį dar užsimina, jog nors ir nurodė prasčiausias miesto vietas, tačiau vis tiek atsirado žmonių, kurie siūlė ten įsigyti pastogę, tačiau perkalbėti vyro nepavyko.

Su portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekė vienas gyventojas iš išvardintų daugiabučių. Kaunietis siūlo skelbimo autoriui dar kartą apvažiuoti visas vietas ir patikrinti, ar iš tiesų yra taip blogai. Vyriškis pasakojo, jog name gyvena visai tvarkingi žmonės. Žinoma, galbūt itin prasta situacija buvo ankščiau, tačiau dabar gyventi tikrai galima. Su pašnekovu sutarėme, kad kai kuriais atvejais skelbimai parado, jog žmonės vis dar gyvena senais laikais ir kartais absurdiškais dalykais siekia susirasti sau būstą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA