Milžiniškas gaisras bendrovėje „Kauno švara” užgesintas, apie aukas nepranešama | Kas vyksta Kaune

Milžiniškas gaisras bendrovėje „Kauno švara” užgesintas, apie aukas nepranešama

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Penktadienio pavakarę Kaune kilo didelis gaisras, kurį galima buvo matyti iš įvairių miesto vietų. Pirminiais duomenimis, užsidegė „Kauno švaros” teritorijoje buvusios atliekos. Ugniagesiams pavyko lokalizuoti ugnį ir ši nepasiekė šalia esančios degalinės.

Pranešama, kad gaisras kilo „Kauno švaros” teritorijoje. Bendrovės „Kauno švara“ generalinis direktorius Dalius Tumynas informavo, jog didelės liepsnos įsiplieskė po atviru dangumi laikomose presuotose antrinėse žaliavose.

Į įvykio vietą viena po kitos išskubėjo ugniagesių transporto priemonės. Gaisro vietoje dirba mažiausiai 8 ugniagesių autocisternos.

Ilgą laiką ugniagesiams nepavyko lokalizuoti liepsnų, tad baimintasi, jog ugnis persimes į netoli esančią degalinę. Policijos pareigūnai dėl sprogimo galimybės iš įvykio vietos vaikė susirinkusius smalsuolius. Laimei, gaisro metu niekas nenukentėjo. Šiuo metu ugniagesiai vis dar šalina gaisro padarinius, tačiau tikimybė, jog ugnis persimes į kitus pastatus ir sukels sprogimą, gerokai sumažėjusi.

Dėl gaisro Žukausko gatvėje susidarė transporto spūstys, tačiau pareigūnai kurį laiką reguliavo eismą.

Kylančius juodus dūmus kauniečiai pastebėjo apie 16 valandą. Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai žaibiškai pradėjo siųsti nuotraukas iš įvairių miesto vietų.

Kol kas nėra aišku, kokią žalą padarė įsisiautėjusios liepsnos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA