„Žalgirio” arenoje nuskambėjo rekordinis šūkis „Mes už Lietuvą!” | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” arenoje nuskambėjo rekordinis šūkis „Mes už Lietuvą!”

R. Tenio nuotr.

Sužaidusią paskutiniąsias pasirengimo 2015 m. Europos čempionatui rungtynes Lietuvos rinktinę palydėjo rekordas. Beveik 12 tūkst. Kauno “Žalgirio” arenoje susirinkusių sirgalių vienu metu skandavo rinktinės šūkį “Mes už Lietuvą!”, tuo reikšdami jai paramą.

Ši akcija vyko baigiantis tarptautiniam “Huawei Cup 2015” turnyrui, kurį laimėjusi Lietuvos rinktinė baigė pasirengimo ciklą Lietuvoje. Kitą savaitę lietuviai išvyksta į Graikiją, kur dalyvaus tarptautiniame Akropolio taurės turnyre drauge su turkų, olandų ir šeimininkų rinktinėmis.

Po to Jono Kazlausko vadovaujami krepšininkai jau keliaus į Europos čempionatą, kurį pradės rugsėjo 5 dieną. Į Rygą vyksta ir tūkstančiai Lietuvos krepšinio sirgalių.

Tačiau ir nebūnant Rygoje, o vėliau – ir Lilyje, galima palaikyti Lietuvos rinktinę. Iki čempionato pabaigos rugsėjo 20 dieną internete vyksta palaikymo akcija “Mes už Lietuvą”. Jos metu sirgaliai raginami filmuoti trumpus vaizdo klipus, kuriuose būtų užfiksuotas rinktinės pasveikinimas arba talpinti nuotraukas su rinktinės palaikymo ženklu – sudėtomis rankomis, tariant oficialų rinktinės šūkį “Mes už Lietuvą!”.

Socialiniuose tinkluose („Facebook“ ir „Instagram“) vaizdelius arba nuotraukas talpinantys sirgaliai gali ne tik pareikšti paramą rinktinei, bet ir laimėti mobiliuosius telefonus. Laiminguosius Lietuvos krepšinio federacija kartu „Huawei“ atstovais rinks pagal žymes: #huawei ir #mesuzlietuva.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA