Raudondvario plente dirbantys kelininkai turi vieną prašymą | Kas vyksta Kaune

Raudondvario plente dirbantys kelininkai turi vieną prašymą

R. Tenio nuotr.

Akyse keičiasi Raudondvario plentas. Jau viena eismo juosta link Lampėdžių nutiesta ir kviečia pasivažinėti lygia danga. Šiuo metu „Remix“ asfalto klojimo mašina darbuojasi kitoje plento juostoje, tad kelininkai iš vairuotojų prašo vieno dalyko.

Miesto valdžia pakeitė grandiozinius Raudondvario plento rekonstrukcijos planus ir mažindami kaštus į šią miesto arteriją atgabeno karšto asfalto regeneravimo technologijos mašiną „Remix“. Nuo Vilijampolės vairuotojai jau gali važiuoti viena naujai nutiesta eismo juosta ir išvengti duobių, tačiau darbai dar vyksta ir visas plentas tikimasi, kad bus baigtas iki rudens.

Šiuo metu „Remix“ asfalto klojimo mašina darbuojasi nuo Lampėdžių link Vilijampolės gilumos. Iš aplinkkelio išsuka didelis automobilių srautas ir susidaro spūstys, tad reikia kantrybės, o to vairuotojams dažnai pritrūksta.

„Būkite geri, parašykite, kad vairuotojai nevažiuotų naujai nutiesta eismo juosta ir negadintų mūsų darbo, nes reikia bent pusdienio, kad danga sukietėtų. O žmonės dažnai skuba, nepaiso kelio ženklų ir važiuoja ten, kur negalima. Patikėkite, greičiau nuo to niekam nebus“, – tikino prie žurnalistų priėjęs Raudondvario plente besidarbuojantis kelininkas.

Pamainos vadas Dainius tikino, jog kelininkai Raudondvario plente dirba dviem pamainomis. Darbas įtemptas, tačiau manoma, jog iki rudens suspės nutiesti naują dangą. Kol kas klojamos tik vidinės eismo juostos, tad darbai klojasi gerai, ties šuliniais sutvirtintas pagrindas atitinka reikalavimus ir neturėtų kilti problemų ateityje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA