Po vaikino žūties šeima prašo paramos grąžinant palaikus į Lietuvą | Kas vyksta Kaune

Po vaikino žūties šeima prašo paramos grąžinant palaikus į Lietuvą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Itin skaudžią akimirką kauniečiai prašo visuomenės pagalbos. Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojai su prašymu padėti šeimai susigrąžinti artimo žmogaus palaikus iš užsienio. Jaunas vaikinas žuvo avarijoje, o artimieji neturi pinigų, reikalingų pargabenti nelaimėlį iš užsienio ir deramai jį palaidoti Lietuvoje.

[galerija kiek=””]

„Noriu visiems pranešti apie labai liūdną įvykį ir paprašyti nelikti abejingais. Mano žiniomis, rugpjūčio 14 dieną įvyko labai baisi nelaimė. Mūsų geras draugas, jaunas, linksmas, visada energingas dvidešimt dviejų metų vaikinas Vytautas Mocevičius, žuvo automobilio avarijoje Švedijoje.

Jis buvo išvykęs vasarą užsidirbti ir turėjo greitu metu grįžti, deja, dėl susiklosčiusios situacijos to jam padaryti nepavyko. Be sūnaus, brolio, anūko likusi šeima labai sunkiai išgyvena Vytauto netektį ir nežino, ką daryti, nes neturi pakankamai lėšų parvežimo ir laidojimo paslaugoms.

Todėl labai prašau gerų žmonių nelikti abejingais, padėti nuo kraupaus įvykio nukentėjusiai šeimai ir prisidėti auka pervedant pinigus į Vytauto mamos Vlados Mocevičienės banko sąskaitą“, – prašė skaitytoja Viktorija.

Pinigus, skirtus vaikino palaikams pargabenti, galima paaukoti į šią banko sąskaitą.
Bankas „Nordea“

VLADA MOCEVIČIENĖ
LT332140030002263906.
Paskirtyje būtinai nurodykite „Parama”.

Artimieji viliasi, jog atsiras geros valios žmonių, kurie padės šeimai paskutinį kartą pamatyti artimą žmogų ir tinkamai jį palaidoti Tėvynėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA