Lietuvos rinktinė sirgaliams Kaune padovanojo užtikrintą pergalę | Kas vyksta Kaune

Lietuvos rinktinė sirgaliams Kaune padovanojo užtikrintą pergalę

R. Tenio nuotr.

Pirmadienio vakarą Kauno “Žalgirio” arenoje prasidėjusiame tarptautiniame krepšinio turnyre „Huawei Cup 2015“ Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pademonstravo savo sustyguotą žaidimą kovodami su galinga Turkijos ekipa. Penktose kontrolinėse rungtynėse prieš Europos krepšinio čempionatą, Lietuvos krepšininkai laimėjo  rungtynes rezultatu 86-74.

Šįmet „Huawei Cup“ žaidžia Lietuvos, Turkijos, Makedonijos ir Kroatijos nacionalinės rinktinės. Šis turnyras taps ir savotiškomis lietuvių palydėtuvėmis į Europos čempionatą, nes daugiau kontrolinių rungtynių šįmet Lietuvoje nebus.

J. Kazlauskas šioms rungtynėms parinko 13 rinktinės kandidatų. Tarp jų nebuvo dviejų aukštaūgių: susirgusio Artūro Gudaičio ir Jono Valančiūno. Nors pastarasis praėjusios savaitės kontrolinėje dvikovoje su austrais pasitempė kirkšnį, skelbiama, kad vidurio puolėjas yra visiškai sveikas, o prieš turkus nerungtyniaus trenerio sprendimu.

Rungtynių atvyko stebėti ir visa Lietuvos jaunučių rinktinė, vakar Europos čempionato finale iškovojusi sidabro medalius. Ji, kaip ir aštuoniolikmečių rinktinė, Europos čempionatuose iškovojusi medalius, buvo pagerbta prieš prasidedant Lietuvos ir Turkijos dvikovai „Žalgirio“ arenoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA