Matosi pirmieji naujosios Laisvės alėjos kontūrai | Kas vyksta Kaune

Matosi pirmieji naujosios Laisvės alėjos kontūrai

R.Tenio nuotr.

Laisvės alėja šiomis dienomis skubantys kauniečiai gali matyti sparčiai vykstančius darbus Mickevičiaus gatvės ir Laisvės alėjos sankirtoje. Darbus vykdantys statybininkai, pakeitę komunikacijas ir išlyginę dangą, kloja naujas plyteles. Tokiomis pačiomis bus išklota ir likusi rekonstruojamos Laisvės alėjos dalis.

Kauno miesto savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotojas portalui „Kas vyksta Kaune” sakė, kad Laisvės alėjos ir Mickevičiaus gatvės sankirtoje ateinantį pirmadienį planuojama atnaujinti transporto eismą.

Miesto taryba liepą nusprendė skolintis 8,1 mln. eurų, kurie bus skirti Laisvės alėjos rekonstrukcijai, Panemunės tilto statybai ir kitiems projektams.

„Laisvės alėjos penktojo etapo darbai – siūlytume numatyti iki pilno etapo užbaigimo 2,5 mln. eurų. Taip pat, kaip žinote, Panemunės tilto darbai eina į pabaigą – būtina Tilto ir Vaidoto gatvių sankryžos ir Tilto gatvės rekonstrukcija – tam planuojama panaudoti 1,2 mln. eurų“, – tarybos posėdyje kalbėjo savivaldybės Finansų skyriaus vedėjas Algimantas Laucius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA