Skaitytoja: dėl autobuso vairuotojo elgesio patyriau gėdą | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: dėl autobuso vairuotojo elgesio patyriau gėdą

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Kauniečiams, besinaudojantiems viešuoju transportu, kyla įvairiausių nesusipratimų, o viena mūsų skaitytoja teigė patyrusi pažeminimą dėl vairuotojo elgesio.

Kaunietė Ieva rašo:

„Noriu visiems pagarsinti, koks aptarnaujantis personalas dirba firmoje „Kauno autobusai“. Kiek teko susidurti, dirbantys vairuotojai yra mažų mažiausiai nemandagūs, o tai, ką patyriau antradienį, prisiminsiu ilgai.

Šilainiuose, Kuršių sustojime 16:57 val. įlipau į 37-ojo maršruto autobusą ir prie vairuotojo pastebėjau, kad smulkiausią kupiurą, kokią turiu, tai 5 eurai, kuriuos ir padaviau vairuotojui norėdama įsigyti vienkartinį bilietą. Vairuotojas, apžiūrėjęs banknotą, man atsakė, kad šios kupiuros neims, nes apačioje matomas nedidelis įplyšimas. Tuomet piniginėje radau dvidešimtinę, kurią pabandžius duoti vairuotojui, buvau apšaukta ir sulaukiau priekaišto, kad gal keleivė durna, kad jam kiša tokius pinigus. Aš dar bandžiau gražiai jam paaiškinti, kad suprantu, jog tai didelė kupiura perkant bilietėlį už 70 euro centų.

Tuome vairuotojo paprašiau leisti išlipti, tačiau jis atrėžė, kad išlipsi sekančiame sustojime, o šiaip reikia turėti elektroninį bilietą ir nekils problemų. Visą stotelę dar turėjau klausyti jo moralizuojančių pasakojimų, kaip autobusuose elgiasi normalūs žmonės.

Autobusais tenka važiuoti itin retai, todėl nesu įsigyjusi e.bilieto, nes žinau, kad nors ir brangiau, bet vienkartinį bilietą galima įsigyti ir autobuse.

Po šios kelionės dingo gera nuotaika, kuri staiga išgaravo susidūrus su tokiu nekultūringu autobuso vairuotoju.

Autobusuose, prie vairuotojo parašyta, jog pinigus prašome duoti be grąžos, tačiau ar visuomet tai įmanoma?

Ir vis tik, kokie tie lietuviai yra pikti žmonės”, – savo mintis dėstyti baigia skaitytoja Ieva.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone apie Kauną ir čia teikiamas paslaugas, parašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA