Liūdna šunelio istorija, kurios likimą galite pakeisti jūs | Kas vyksta Kaune

Liūdna šunelio istorija, kurios likimą galite pakeisti jūs

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Žmonės nejaučia atsakomybės augindami gyvūnus. Štai į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietė Jogailė, kuri laikinai priglaudė antradienį Lampėdžiuose rastą auksaspalvę Labradoro retriverę.

Kaunietė pasakojo, kad poilsiaujantys žmonės ją rado paplūdimyje, nuvežė veterinarams, o šie paskelbė skelbimą apie rastą šunį. Su veterinarais susisiekęs ir šuns savininku prisistatęs vyriškis teigė, kad gyvūno jam nebereikia.

Gyvūną priglaudusi kaunietė Jogailė rašo, kad galbūt su portalo „Kas vyksta Kaune“ pagalba pavyktų rasti tikruosius šeimininkus, nes ji netiki, kad gyvūną auginę žmonės galėtų taip kalbėti ir atsisakyti tokio mielo padaro. Na, o jei šeimininkai neatsiras, galbūt šuniuką priglaus žmonės, kurie juo tikrai pasirūpins?

Kaunietė rašo, kad priglaustai kalytei apie 3-4 metus, ji labai draugiška, klauso pagrindinių komandų. Naktį tyliai miegojo prie lovos, palikta viena namie nieko negraužė, nieko nepridarė. Draugauja su žmonėmis, leidžiasi kasoma, labai nori žaisti ir kartu būti su šeimininku. Draugauja ir su kitais šunimis.

PAPILDYTA

Po publikacijos atsiliepė viena kaunietė, kuri sutiko pamestą šunelį priglausti, augintis ir rūpintis. Dėkojame kauniečiams už gerumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA