Kaunietis: dviračių take patyrėme futbolininkų pažeminimą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: dviračių take patyrėme futbolininkų pažeminimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Geriausias vaistas išspręsti tarpusavio nesutarimus – būti taktiškiems vieni kitų atžvilgiu ir gerbti kitus. Tačiau kauniečio Pauliaus istorija, įvykusi pirmadienio vakarą sufleruoja, kad ne visi žmonės yra linkę gerbti vieni kitus.

„Norėjau pasidalinti šios dienos istorija. Važaivome dviračiais, dvirtakiu, nuo P. Vileišio tilto Šilainių link. Bevažiuojant ties futbolo stadionu į dviračių taką staiga įbėgo grupė futbolininkų. Į dvirtakį įbėgo skersai kelio, nesidairydami atgal.

Įbėgdami į kelią visiškai užtvėrė mums pravažiavimą. Kartu važiuojanti draugė, nesitikejusi tokio poelgio, negalėjo greitai sustoti ir vengdama susidūrimo nusuko į kelkraštį, užkliuvusi už bortelio griuvo, kartu griuvo ir mano kolega.

O sportininkai bėga sau lyg nieko tokio neįvyko. Vienas iš jų pritūpė ir pakėlė dviratį. Man paklausus, kodėl bėga dviračių taku ir ar negali bent jau apsidairyti, atrėžė: ar tu matai kažkur pėsčiujų taką?

Atsakiau.. ne nematau.. bet tai ar būtina dabar taip elgtis ir negerbiant kitų? Daugiau su jais nediskutavom, įsikūrėm čia pat ant žolytes, pažiūrėti žaizdų, ar stipriai nubrozdintas keliukas,delniukai. Sėdi ant žolės mergaitė ir verkia… Skauda.. Na o futbolininkai pasirodo bėga ratu, po kelių minučių istorija kartojasi. Vėl įbėgo į kelią, už jų esantys dviratininkai vos spėjo sustoti ir turi laukti, kol bėgikai pabėgę kokius 200-300 metrų vėl išsuks iš kelio ..

Ką galiu pasakyti.. pikta, kad žmonės net nepasimoko ir elgiasi taip ir toliau. Kol sėdėjome, prabėgo dar 2 ar 3 kartus. Jie nesiruošė nei atsiprašyti, nei pasiteirauti, ar viskas gerai, ar sužalojimai nėra rimti, baigdamas dalintis istorija rašo skaitytojas Paulius.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija iš Kauno ar išsakyti savo nuomonę, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA