Pragaro mašina artėja link Raudondvario plento | Kas vyksta Kaune

Pragaro mašina artėja link Raudondvario plento

Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Net ir savaitgalį, kai lauke buvo fiksuojami karščio rekordai, Kauno gatvių lyginimo darbai nesustojo. „Remix“ technologijos technika iš Baršausko gatvės persikėlė į Vilijampolę ir šiuo metu darbuojasi Varnių gatvėje.

Planuojama, kad „Remix“ Raudondvario plente darbus baigs iki rudens pradžios, tačiau darbai nesustos iki šaltojo periodo pradžios.

Šiuo metu 7 kilometrų ilgio Raudondvario plente vyksta paruošiamieji darbai.

Pasak Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio, tikslas Raudondvario plento remontą užbaigti rugsėjo 1-osios yra realus.

„Dabar vyksta lietaus nuotekų sistemų valymas, dujotiekio kapų šalinimas. Bendrovė „Kauno energija“ perkloja blogiausios būklės Raudondvario plentą kertančias trasas. Taip pat pradėtas medžių genėjimas, keičiami gatvės bortai. Vėliau bus pradėti šaligatvių tvarkymo darbai“, – šiuo metu vykstančius ir dar planuojamus darbus vardijo A. Pakalniškis.

Vicemero P. Mačiulio teigimu, tvarkant Raudondvario plento dangą, nebus apsiribota tik pačia gatve – dėmesio sulauks ir šaligatviai, ir įvažiavimai į šią magistralinę gatvę.

„Pėsčiųjų perėjos bus įrengtos pagal šiuolaikinius reikalavimus – su nusileidimais nuo šaligatvių, pažymėtais akliesiems pritaikytomis dangomis. Bus patogu ir neįgaliesiems, ir mažylius vežimėliais vežiojančioms kaunietėms“, – sakė už miesto ūkį atsakingas vicemeras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA