Skubantys iš pajūrio, strigo 10 km spūstyje | Kas vyksta Kaune

Skubantys iš pajūrio, strigo 10 km spūstyje

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Sekmadienio vakarą vykstantys iš pajūrio link Kauno turėtų apsišarvuoti kantrybe važiuojant magistrale Klaipėda-Kaunas-Vilnius. Pranešama, kad dėl greičio ir eismo apribojimų susidarė milžiniškos spūstys. Planuojama, kad jos atslūgs tik vėlyvą vakarą, kai transporto srautas link Kauno sumažės.

Facebook grupės „Kur stovi policija Kaune” nariai pasidalino informacija ir nuotraukomis, jog magistralėje Klaipėda-Kaunas 89-ajame kilometre spūstys siekia kelis kilometrus, o transportas juda itin lėtai dėl kelio remonto. Čia kelininkai atitvėrė vieną eismo juostą. Sekmadienio vakarą padidėjus eismo srautui, šia kelio atkarpa automobiliai juda itin lėtai, nes visi eismo dalyviai turi „sutilpti” į vieną eismo juostą.

Eismą sunkina dar ir tai, jog kai kurie vairuotojai, nenorėdami stovėti spūstyje, ją bando aplenkti išvažiuodami į kelio kelkraštį, o vėliau ties susiaurėjimu bando rikiuotis į antrą eismo juostą.

Naujienų agentūra „BNS” skelbia, jog kamštis šioje vietoje siekia maždaug dešimt kilometrų.

Dėl intensyvaus transporto priemonių eismo srauto susidarė spūstis magistralinio kelio A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda 193-203 kilometruose Kauno kryptimi, pranešė Eismo informacijos centras.

ATNAUJINTA 21:30

Eismo informacijos centras pranešė, kad jau nebėra transporto priemonių spūsties magistralinio kelio A1 Vilnius˜–Kaunas–Klaipėda 193-203 km (Kauno kryptimi).

Tuo tarpu susisiekus su kelyje esančiais vairuotojais jie teigė, kad spūstis siekia apie 6 km, kuriuos įveikti įmanoma per valandą.

23:00 val. eismo informacijos centras atnaujino informaciją, kad spūstis vėl susidarė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA