Kauno merą išdavė „Ferrari” | Kas vyksta Kaune

Kauno merą išdavė „Ferrari”

ve.lt nuotr.

Penktadienį Klaipėdoje, netoli M. Mažvydo alėjos esančio prekybos centro, žmonių akį traukė prabangus „Ferrari F430” automobilis , skelbia Klaipėdos miesto naujienų portalas ve.lt.

Pasirodo, jog šios egzotiškos transporto priemonės šeimininkas – Kauno meras bei žinomas verslininkas Visvaldas Matijošaitis, kuris buvo pastebėtas tame pačiame prekybos centre.

Neaišku, ar V. Matijošaitis į uostamiestį atvyko darbo, ar poilsio reikalais, tačiau oficialiame Kauno savivaldybės puslapyje nurodyta, jog meras yra išvykęs į darbinius susitikimus Vilniuje.

Telefonu atsiliepusi Kauno miesto savivaldybės mero referentė patikino, jog V. Matijošaitis šiuo metu išvykęs. Moteris aiškino, jog meras visą penktadienį bus Vilniuje.

„Vakarų ekspresui” pavyko susisiekti ir su pačiu Kauno meru. Jis paaiškino, jog išvykos į uostamiestį tikslas – ne susitikimai su vietos valdininkais ar poilsis.

„Jokia ne paslaptis. Uošviai čia ilsisi, tai ir atvažiavau”, – lakoniškai atsakė V. Matijošaitis, pridūręs, jog Vilniuje reikalus jau baigė.

Vis dėlto prabangus „Ferrari” automobilis Klaipėdos centre buvo užfiksuotas apie 12 valandą. Nesunku paskaičiuoti, kad važiuojant leistinu greičiu kelionė iš sostinės į uostamiestį trunka apie 3 valandas. Vadinasi iš Vilniaus Kauno meras turėjo išvykti maždaug 9 valandą ryto. Darbotvarkėje nurodyta, jog meras sostinėje svečiuosis nuo 8 valandos, tai reiškia, kad „susitikimai darbo klausimais” nuo 8 iki 17 valandos užtruko tik valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA