Naujuosiuose autobusuose – naujos paslaugos keleiviams | Kas vyksta Kaune

Naujuosiuose autobusuose – naujos paslaugos keleiviams

„Kautros“ nuotr.

Nuo šios savaitės „Kautra“ pristato naujus tarpmiestinio susisiekimo autobusus bei visiškai naują kelionės kokybės lygį – paslaugų sistemą „Kautra plius“.

„Keleivių vežimas seniai nebėra tik kelionė iš taško A į tašką B. Šiuolaikiniai keleiviai, rinkdamiesi autobusą, nori gauti kuo daugiau paslaugų, patirti daugiau įspūdžių. Nesėdime vietoje ir pristatome keleiviams Lietuvoje dar nematytas paslaugas“. – aiškina bendrovės „Kautra“ rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas.

„Kautra“ pirmoji Lietuvoje pradėjo autobusais nemokamai vežti dviračius, įdiegė nemokamą WiFi internetą. Nauja „Kautra plius“ paslauga – ne tik visiškai nauji, patogūs autobusai, bet ir galimybė kelionės laiką praleisti kaip įmanoma turiningiau. Važiuodami naujaisiais „Kautra plius“ autobusais, keleiviai galės nuosavuose išmaniuosiuose įrenginiuose nemokamai žiūrėti naujausius kino filmus, klausytis mėgstamos muzikos, skaityti elektroninius žurnalus, naršyti po internetą ar stebėti kelionę GPS žemėlapyje.

Media centras – nemokami filmai, muzika ir e-žurnalai

„Įlipę į „Kautra plius“ autobusą, keleiviai savo telefonu, planšete ar kompiuteriu per bevielį tinklą galės prisijungti prie autobuse esančio „Media centro“, kuriame bus sukelti naujausi filmai, muzikiniai albumai bei elektroniniai žurnalai. Kiekvienas keleivis kelionės metu galės naudotis patinkančiu turiniu visiškai nemokamai. Kelionės „Kautra plius“ autobusais bus dar turiningesnės ir „trumpesnės“. Nes tarkime įsėdę į autobusą Kaune įsijungiate filmą, jį peržiūrite ir pastebite, kad jau esate pajūryje.“, – pasakoja G. Pakusas.

„„Media centre“ keleiviai galės rinktis tarp naujausių veiksmo filmų, dramų ar komedijų, tarp lietuviškos ar užsienietiškos muzikos kūrinių. Ir visa tai galės daryti savo telefone ar kompiuteryje. Didžiausią dėmesį skirsime „Media centro“ turiniui, jį atnaujinsime nuolatos atsižvelgdami į keleivių pasiūlymus ir pageidavimus. Tai – ne tik visai nauja paslauga Lietuvoje, bet ir naujovė Europoje“, – kalba G. Pakusas.

Be to, naujuose „Kautra plius“ autobusuose veiks spartusis 4G internetas. Tad kelionės metu bus galima naršyti internete, skaityti naujienas, bendrauti su draugais. „Jau ir dabar daugumoje įmonės tarpmiestinių autobusų veikia nemokamas wi-fi internetas, bet naujuose „Kautra plius“ autobusuose jis bus dar greitesnis ir stabilesnis, kaip juokaujame bus „plius internetas“, – šypsosi pašnekovas.

Galimybė įkrauti savo telefoną ar kompiuterį kelionės metu

Dar vienas „pliusas“ keliaujant naujuoju autobusu – galimybė įkrauti savo įrenginį. Kad kelionės metu žiūrint filmus ar naršant internete neišsikrautų telefonas ar kompiuteris tarp sėdynių po langu sumontuoti elektros lizdai.

„Kaip rodo praktika, keleiviai labai palankiai vertina galimybę autobusuose naudotis 220 V elektros lizdais – jie įrengti visuose „Kautra plius“ autobusuose. Manome, kad tai itin naudinga keliaujant tarkime į pajūrį ir žiūrint filmus ar naršant internete. Taip pat vykstant darbo reikalais į sostinę ir kelionės metu dirbant kompiuteriu. Juk tikrai būna nesmagu, kai tavo įrenginio baterija išsikrauna, o dar turi pabaigti darbus.“ – kalbėjo G. Pakusas.

Važinės tarp didžiųjų miestų

Pagrindiniai „Kautra plius“ maršrutai drieksis tarp didžiųjų Lietuvos miestų. Komfortiškais autobusais keleiviai iš Kauno galės važinėti pajūrio, Druskininkų bei Vilniaus kryptimis. Bilietus kelionėms su „Kautra plius“ autobusais įsigyti galima internete www.autobusubilietai.lt bei laikinojoje Kauno autobusų stotyje.

Naujai paslaugai diegti bendrovė „Kautra“ išleido beveik 1,4 mln. eurų. „Naujovių ieškosime ir toliau. Keleivių vežimo rinkoje konkurencija – didžiulė. Jei stovėsi vietoje, tave išsyk aplenks konkurentai. Jau mąstome, kokias dar naujoves galėtume pasiūlyti keleiviams. Pavyzdžiui, dar šiais metais važiuojantiems mūsų „Kautra plius“ autobusais žadame pasiūlyti galimybę įsigyti karštų gėrimų“, – kalba G. Pakusas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA