Laukiamiausi „Kitokie pasikalbėjimai” – jau šį vakarą tiesiogiai portale „Kas vyksta Kaune” | Kas vyksta Kaune

Laukiamiausi „Kitokie pasikalbėjimai” – jau šį vakarą tiesiogiai portale „Kas vyksta Kaune”

A.Kuprėno nuotr.

Per pastaruosius metus dėl savo humoro išgarsėjęs Oleg Surajev trečiadienio vakarą žengia į „Kitokių pasikalbėjimų“ sceną, kurioje beveik dvi valandas šou vedėjas Justinas Jankevičius kamantinės laukiamiausią šios vasaros svečią.

Susitikimą su humoristu gyvai turės galimybę tik tie, kurie suskubo įsigyti bilietus iš anksto. Kitų žiūrovų lauksime portale „Kas vyksta Kaune“, kur galėsite stebėti visą tiesioginę renginio transliaciją.

Oleg Surajev – labai sparčiai populiarėjanti interneto persona. Jis yra humoristas (stan up comedy), Jis kuria populiariausią laidą internete „Akcentas”, Jis vaidina ir rašo scenarijų populiariausiam lietuviškam serialui internete „Serialas”. Jau nekalbant apie tai, kad šis žmogus per metus šoktelėjo į interneto populiariausių viršūnes, bet ir to jam negana ir jis nesiruošia sustoti (na jei nedings motyvacija). Tai vienas kūrybiškiausių humoristų, vienas kandžiausių žurnalistų, puikus scenaristas, „Legal Guns” bernų komandos narys, aktorius (megažvaigždė), žmogus, personažas, DJ’ėjus, laidos vedėjas ir dalyvis.

Transliacijos pradžia – trečiadienį 19 valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA