Kaune įrenginėjamas naujas parkas ekstremalams | Kas vyksta Kaune

Kaune įrenginėjamas naujas parkas ekstremalams

Kaune esančiame Santakos parke netrukus bus įrengtas naujas riedučių, riedlenčių ir BMX dviračių parkas. Gamtos apsuptyje esančioje trasoje bus įrengtos 9 naujos rampos, ant kurių galės treniruotis ekstremalaus sporto mėgėjai.

„Praėjusią savaitę buvo demontuojamos ir utilizuojamos senosios rampos, kurios yra susidėvėjusios ir nesaugios. Vėliau seks naujos aikštelės ir kitų sporto įrenginių įrengimo darbai“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistas Giedrius Makauskas.

„Santakos parke buvusio ekstremalaus parko būklė badė akis ne vienam šio sporto entuziastui. Pats parkas buvo nesaugus, o senieji įrenginiai – susidėvėję ir nepatrauklūs. Džiugu, kad nuo rudens atsinaujinusi erdvė pasitiks ne tik ekstremalaus sporto bendruomenę, bet ir miestiečius, kurie Santakos parke galės išvysti ne vieną unikalų reginį“, – kalbėjo Kauno mero pavaduotojas, liberalų atstovas Simonas Kairys.

Pasak BMX dviračių bendruomenės atstovo Redo Pilsudskio, naujasis parkas atvers platesnes galimybes rengti įvairius renginius.

„Turėdami tokį parką, galėsime rengti įvairias varžybas, organizuoti kitokius įdomius laisvalaikio renginius“, – sakė R. Pilsudskis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA