Rumšiškes kaitino „Eurovizijos” nugalėtojas Mansas Zelmerlowas | Kas vyksta Kaune

Rumšiškes kaitino „Eurovizijos” nugalėtojas Mansas Zelmerlowas

R. Tenio nuotr.

„Granatos Live” festivalio šėlsmui įsisiūbavus, penktadienio vakarą į sceną lipo pagrindinės šio vakaro žvaigždės – „Eurovizijos” nugalėtojas Mansas Zelmerlowas bei britų atlikėja Jessie Ware, kurių pasirodymų publika laukė labiausiai.

Daugelis susirinkusių laukė ir tikėjosi kuo greičiau išgirsti superhitą, atnešusį atlikėjui šlovę „Eurovizijoje”, tačiau švedų atlikėjas šį kūrinį atliko, kaip ir buvo tikėtasi, paskutinį.

Europą su hitu „Heroes” užkariavęs M. Zelmerlowas koncerto metu kelis kartus padėkojo publikai, kad jis turėjo neįtikėtinai didelį palaikymą konkurso metu, taip pat nuo scenos papasakojo, kad po laimėjimo jis jau nesistebi, kad spauda aprašo kiekvieną jo socialiniame tinkle patalpintą įrašą ar nuotrauką.

Šeštadienio dieną festivalyje pradės „Kitokie pasikalbėjimai“, kuriuose svečiuosis žinomas interneto žmogus Whydotas. Juos galėsite matyti ir tiesiogiai, portale „Kas vyksta Kaune“.

Tuo tarpu šeštadienio vakarą didžiosiose scenose atidarys reggae/dub muzikos grupė „Ministry of Echology“. Po jos vieni kitus scenose keis dainininkė GJan, estai „Ewert and The Two Dragons“, indie muzikos grupė „On-The-Go“, Leon Somov & Jazzu. Artėjant vidurnakčiui publika sulauks vienos paslaptingiausių britų grupių „Jungle“ pasirodymo, o kulminaciją pasieks kartu su „Clean Bandit“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA