Surasta sugyventinį peiliu nudūrusi ir nuo policijos besislapsčiusi moteris | Kas vyksta Kaune

Surasta sugyventinį peiliu nudūrusi ir nuo policijos besislapsčiusi moteris

Archyvo nuotr.

Kauno pareigūnai sulaikė nuo teismo nuosprendžio besislapsčiusią pilietę.

Pranešama, kad 2015 m. kovo 10 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkų nusikaltimų tyrimo valdybos 1-ame skyriuje pradėta nuo teismo nuosprendžio besislapsčiusios pilietės paieška. Po keletą mėnesių trukusių intensyvių paieškų, kriminalistai nustatė vietovę, kurioje gali slėptis minėta pilietė. Liepos 20 d. apie 19.10 val. Kaune, Vaidoto g., gaubtuvu ir plačiais akiniais užsimaskavusi 65 metų moteris buvo sulaikyta.

2013 m. gegužės 7 d. apie 19.00 val. Kauno r., Valeravos k., būdama apsvaigusi nuo alkoholio, tarpusavio konflikto metu pilietė tyčia peiliu dūrė savo sugyventiniui į sėdmenis, kuris dėl patirtų sužalojimų nukraujavo ir mirė.

2014 m. rugsėjo 22 d. Kauno apygardos teismo nuosprendžiu, už nusikalstamas veikas, numatytas Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas) ir 129 str. 2 d. 3 p. (Nužudymas), pilietei buvo paskirta 10 metų laisvės atėmimo bausmė. Nuosprendžio metu pilietė nebuvo suimta, o iškart po jo – pasislėpė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA