Dėl gedimo dalis Žaliakalnio liko be elektros | Kas vyksta Kaune

Dėl gedimo dalis Žaliakalnio liko be elektros

R. Tenio nuotr.

Vienas Kauno rajonas sėdi be elektros, tad stringa kasdieninė veikla, neveikia keli šviesoforai. Pranešama, jog gedimas galėjo be elektros palikti apie 2000 vartotojų.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog dalis Žaliakalnio liko be elektros. pasak skaitytojų, ties prekybos centru „Hyper Maxima“ žmonės pasimetę, mat jau maždaug 45 minutes namuose ir aplinkiniuose pastatuose nėra srovės. Kauniečiai taip pat informavo, jog neveikia keli šviesoforai, o Kapsų gatvė ir interneto neturi.

Lesto atstovas su visuomene portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, jog Žaliakalnyje apie 13,30 val. dingo elektra. Šiuo metu į šį rajoną išsiųsta brigada, kuri ieško tinklo gedimo priežasčių. Jas bus stengiamasi sutvarkyti kuo greičiau ir atnaujinti elektros tiekimą. Atstovas sakė, jog gedimas galėjo paveikti apie 2000 kauniečių.

ATNAUJINTA

Apie 15.50 valandą elektros tiekimas vartotojams buvo atnaujintas. Pranešama, jog gedimas įvyko dėl pašalinių asmenų veiklos. Lesto atstovai patvirtino, jog dalis Žaliakalnio gyventojų be elektros liko todėl, kad P. Dovydaičio ir Molėtų gatvių sankryžoje darbininkai įrenginėjo reklaminį stendą ir pažeidė elektros liniją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA