Skaitytoja: autobusų tvarkaraščiai visur skiriasi, kuo tikėti? | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: autobusų tvarkaraščiai visur skiriasi, kuo tikėti?

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Kaunietė, nuolat važinėjanti viešuoju transportu, piktinasi, jog nežinia, kada važiuoja autobusai į Romainius ir iš jų, mat visi grafikai rodo skirtingą laiką.

[galerija kiek=””]

Skaitytoja Miglė jau antrą kartą kreipiasi į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją su pastebėjimais apie mieste važinėjančius autobusus. Ypač kaunietė stebi viešojo transporto problemas Romainiuose. Pirmą kartą mergina informavo, jog į šią miesto vietą vykstančių autobusų vairuotojai paima pinigus, tačiau bilieto neduoda. Taip keleiviai rizikuoja būti nubaustiems kontrolės, o pinigai likdavo vairuotojui. Į šį skundą operatyviai sureagavo „Kauno autobusų“ atstovai ir du vairuotojai sulaukė sankcijų.

Šį kartą kaunietė piktinasi, jog Romainių stotelėse bei internetinėje viešojo transporto svetainėje skiriasi autobusų grafikai, tad nežinia, kokiu laiku realiai važiuoja autobusai. Be to, akyloji keleivė pastebi ir su klaidomis parašytus stotelių pavadinimus, kuriuos rodo autobusų ekranuose.

„Noriu informuoti, kad ,,Kauno autobusams“ keleiviai, vykstantys Romainių kryptimi, yra nereikalingi. Paskutinį kartą tvarkaraščiai keitėsi birželio 8-tą dieną, nes buvo nuimtas vienas autobusas. Tačiau stotelėse S.Daukanto vidurinė mokykla, ir Vyturio vidurinė mokykla ir interneto puslapyje www.kvt.lt informacija apie išvykimo laikus iš šių stotelių yra skirtinga. Virš dešimties išvykimo laikų yra neteisingi! Kuo tikėti? Mažai, kad ir taip savaitgalį į M. ir P. Šalčių gatvę jokio transporto, todėl reikia nuolat klaidinti keleivius?

Taip pat, kodėl švieslentėje, esančioje autobuso viršuje, yra PRSU g.? Baikite eksperimentuoti 17-uoju maršrutu. „Kauno autobusų“ pažadas neišpildytas – kontrolės Romainiuose taip ir nebūta.

Prašome užtikrinti, kad i Romainius kursuotų visi 5 autobusai, tolygiai išlaikydami važiavimo intervalus.

Nuolatine keleivė, stebinti kiekvieno vairuotojo darbą!“, – laiške dėstė kaunietė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA