Lytinius organus Panemunės paplūdimyje demonstravęs vyras siunčiamas į teismą | Kas vyksta Kaune

Lytinius organus Panemunės paplūdimyje demonstravęs vyras siunčiamas į teismą

Skaitytojų nuotr.

Mėnesio pradžioje kauniečiai pranešė, jog naujajame Panemunės paplūdimyje sugautas krūmuose žmones nužiūrinėjęs ir masturbavęsis vyras. Pakeliui į komisariatą, vyras siūlėsi papirkti pareigūnus. Vyras už lytinių organų demonstravimą viešoje erdvėje baudžiamas ne pirmą kartą, tad į teismą keliauja pagreitinto proceso tvarka.

[galerija kiek=”2″]

Liepos 4 d. apie 15.30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, A. Smetonos al., Panemunės šilo paplūdimyje, 78 metų vyriškis, žiūrėdamas pro žiūronus į moteris ir vaikus, liečia savo lytinius organus. Šiuo nepadoriu elgesiu trikdyta Panemunės šilo paplūdimyje besilankančiųjų ir laisvalaikį leidžiančiųjų rimtis bei viešoji tvarka. Netrukus pilietiškų žmonių dėka vyriškis buvo sulaikytas ir perduotas policijos pareigūnams.

Siūlė kyšį

Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, vežamas į policijos komisariatą, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnų vyriškis prašė jį paleisti, nedaryti gėdos ir pasiūlė 15 eurų kyšį. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 2 d. (dėl viešosios tvarkos pažeidimo) ir 227 str. 4 d. (dėl papirkimo).

Baudžiamas ne pirmą kartą

Tyrimo metu paaiškėjo, kad vyras prieš metus teistas dėl analogiškos nusikalstamos veikos (2014 m. liepos 23 d. tame pačiame pliaže vyriškis tokiais pačiais veiksmais trikdė visuomenės rimtį ir tvarką. Teismo nuosprendžiu jam buvo nustatyta 1 metus nesilankyti A. Smetonos al., Kaune). Kauno apskr. VPK Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnams operatyviai reagavus, surinkus visus duomenis, ikiteisminio tyrimo medžiaga teismui perduota pagreitinto proceso tvarka.

Už šias veikas baudžiamajame įstatyme numatyti viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA