Kauniečius kviečia į pirmąjį nemokamą pikniką | Kas vyksta Kaune

Kauniečius kviečia į pirmąjį nemokamą pikniką

Asociatyvinė/ R.Tenio nuotr.

Šį vakarą visi kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į pirmąjį Kaune „Borjomi“ pikniką. Santakos parke bus galima nemokamai paskanauti ant grilio keptos vištienos ir smagiai praleisti laiką.

„Borjomi“ piknikas jau keturis metus rengiamas sostinėje ir šiandien atkeliauja ir į Kauną. Šventės organizatoriai Santakos parke nustebins kauniečius skania vakariene, o po jos vaišins vulkaninės kilmės mineraliniu vandeniu „Borjomi“, kad po didelio kiekio skanios aštrios mėsos į skrandžius grįžtų lengvumo pojūtis.

Piknikas visiems atėjusiems suteiks išskirtinę galimybę pasimėgauti ką tik ant grotelių iškeptomis gardžiomis vaišėmis pačiame miesto centre. Šventės dalyviams Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos profesionalų komanda iškeps gausybę „Vilniaus paukštyno” dovanotos marinuotos vištienos. Vištiena kauniečiai galės nemokamai pasimėgauti nuo 18 iki 19 val.

Šventės metu muzikinę nuotaiką kurs Jurgis Brūzga.

Masiniai „Borjomi“ piknikai – socialinis projektas, Lietuvoje vykdomas jau ketverius metus. Juo „Borjomi“ kviečia žmones mėgautis maistu gryname ore, su draugų kompanija, gera muzika ir vulkaninės kilmės mineraliniu vandeniu „Borjomi“.

Renginys nemokamas, tad jei neturite vakaro planų, ateikite į Santakos parką ir pasimėgaukite ne tik skaniu maistu, bet taip pat ir gera draugų kompanija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA