Kaunietis pas draugus svaiginosi, o artimieji paskelbė paiešką | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pas draugus svaiginosi, o artimieji paskelbė paiešką

Asociatyvinė/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Liepos 5 d. į policiją kreipėsi vyriškis (gimęs 1992 m.), kad jo 43 m. amžiaus tėvas birželio 29 d. automobiliu išvyko iš namų, esančių Kaune, Jėgainės g., ir negrįžo. Bendraujant su artimaisiais, šie policijos pareigūnams paaiškino, kad anksčiau vyriškis niekada nebuvo dingęs, neturi draugų, pas kuriuos galėtų ilgiau užsibūti.

Nors išvykdamas su savimi turėjo mobiliojo ryšio telefoną, tačiau į skambučius neatsakė. Vėliau telefonas buvo išjungtas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai nedelsiant ėmėsi visų būtinų paieškos priemonių. Liepos 9 d., po intensyvios paieškos, Kauno rajone, Akademijoje, buvo surastas dingusiojo automobilis, tyrimui atlikti buvo iškviestos papildomos pajėgos – ekspertų grupė. Šiai pradėjus darbus, netrukus iš gyvenamųjų namų išėjo neblaivus vyras, kaip paaiškėjo, tariamai dingęs vyriškis, kurio paieškai buvo sutelktos didelės pareigūnų pajėgos.

Pareigūnai dar kartą visų prašo ne tik prieš skelbiant dingusiojo paiešką įsitikinti, ar asmuo tikrai dingęs, ar galbūt tik laiką leidžia su draugais, bet ir patiems visada savo artimiesiems pranešti su kuo ir kur ketinate leisti laiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA