Situacija nesikeičia – atvirus šulinius tenka dangstyti gyventojams | Kas vyksta Kaune

Situacija nesikeičia – atvirus šulinius tenka dangstyti gyventojams

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Pastarosiomis dienomis daug skelbiama apie atvirus ir pavojų keliančius šulinius mieste. Kauniečiai neapsikentę valdžios abejingumo, patys dangsto paliktus atvirus šulinius.

Tik prieš kelias dienas skelbėme, jog Kalniečių parke yra bent keturi atviri šuliniai. Netoliese žaidžia vaikai, tad saugumas turėtų būti užtikrintas, tačiau šuliniai vis dar stūkso neuždengti.

Vakar Šilainiuose į atvirą, septynių metrų šulinį įkrito berniukas, kuris patyrė įvairius kūno sužalojimus. Šioje situacijoje vietos gyventojai taip pat nesulaukė, kol įmonės, kurioms priklauso šuliniai, pasirūpins saugumu, tad patys uždengė skarda ir ant viršaus uždėjo kelias plytas.

Šiandien portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos pasipiktinimas, jog Kalvarijos gatvėje taip pat pūpso gilus ir neuždengtas šulinys. Kaunietė tikina, jog ne kartą kreipėsi į valdžios atstovus, tačiau jokio atsako nesulaukė.

Galima nelaimė žmones pasitinka tiesiog ant kelio. Nėra jokio dangčio ar perspėjimo, jog kelio ruože yra kliūčių, tad vietos gyventojai šulinį uždengė trimis padangomis. Kiti kauniečiai dažnai didesnes duobes ar pravirus šulinius pažymi šakomis, ant viršaus uždeda kokią nors plokštę ar pan., tačiau visos priemonės yra laikinos, mat neatlaiko smarkesnių vėjų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA