Dainuojamoji poezija Kulautuvą užlies jau šį šeštadienį | Kas vyksta Kaune

Dainuojamoji poezija Kulautuvą užlies jau šį šeštadienį

Archyvo/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Liepos 11 d., šeštadienį, Kulautuvoje bardų festivalis Akacijų alėja švęs penkioliktąjį gimtadienį. Jubiliejiniame didžiajame koncerte publikai širdį atvers 10 kūrybinių vienetų, iš kurių – net šeši debiutuos „Akacijų“ scenoje.

Jubiliejų švenčianti Akacijų alėja su džiaugsmu pristato debiutuojantį „Dainos teatras pagal Vidą Bareikį“. Pirmą kartą po 30 metų scenoje vėl matysime ir girdėsime „Dainos teatrą“, kuriame buvome įpratę matyti ir girdėti maestro Vytautą Kernagį. Šįkart teatras žiūrovui prabils pagal Vidą Bareikį, bet vis tiek tai – „Dainos teatras“.

Festivalio scenoje širdį atvers ilgai laukta Alina Orlova, dainuos ir savo gyvenimiškais pastebėjimais žavės Juozas Erlickas, kitame amplua išvysime Vaidą Baumilą, Edgarą Lubį, naujosios kartos improvizuojančius poetus JAMA ir V.
Išvysime ir išgirsime žmogų-orkestrą, kurio vienintelis instrumentas – balsas, VERONIKĄ (Povilionienę), į „Akacijų“ sceną grįš absoliutus žiūrovų salių nugalėtojas Vladas Bagdonas. Be Virgio Stakėno – „folkdinozauro“ – jau nebeįsivaizduojame festivalio scenos. Per 40 metų scenoje jis vis dar tebeturi ką pasakyti savo mylimo vaiko – „Akacijų alėjos“ – žiūrovui.

Su jubiliejumi sveikins ir šilkinio balso savininkė Laura R. kartu su Chameleonu. Žinant, kaip ruošiamasi susitikimui su festivalio žiūrovu, užtikrinama, kad pasirodymas-spektaklis bus vertas dėmesio.

Įžangos koncerte pasirodys įvairių konkursų laureatai – jaunieji bardai: Anna Polukord, Ieva Prūsaitė, Viktorija Pranaitytė, Gabija Petrauskaitė, Emilė Bulotaitė.

„Akacijų alėją“ baigs nauja festivalio himno versija.

Daugiau informacijos festivalio interneto svetainėje.

Renginys nemokamas! Pradžia 17 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA