Pareigūnai aplankė Kauno maudynių vietas | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai aplankė Kauno maudynių vietas

Asociatyvinė/ R.Tenio nuotr.

Tęsiant programos „Saugi Kauno apskritis“ įgyvendinimą, liepos 8-9 dienomis, vakarais, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Bendruomenių pareigūnų veiklos skyriaus pareigūnai Kaune esančiuose paplūdimiuose ir jų prieigose vykdė priemonę „Vanduo“. Kartu į priemonę vyko ir savo gyvenamosios vietos saugumui neabejingi Lampėdžių, Panemunės ir Palemono bendruomenių atstovai.

Patruliuota Lampėdžių karjero prieigose iš Lampėdžių gyvenvietės pusės, Lampėdžių karjero prieigose iš Raudondvario plento pusės, Nemajūnų gatvės gale esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje prie Nemuno upės, Kauno marių prieigose (Petrašiūnų pliaže, Pažaislio vienuolyno teritorijoje, Kauno Jachtklubo teritorijoje), Kauno marių prieigose Palemone (Vieškūnų piliakalnyje, Lakštingalų slėnyje, Laivelių gatvės gale esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje), Petrašiūnų elektrinės prieigose. Pažeidimų nenustatyta, tačiau su sutiktais piliečiais prevenciškai kalbėta, diskutuota, atsakyta į jiems rūpimus klausimus.

Kauno apskrities policija primena, kad tik kartu rūpindamiesi saugumu kursime saugesnę savo gyvenamąją aplinką. Kita tokio pobūdžio priemonė planuojamą liepos 13 d. (pirmadienį).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA