Varžybas apkartino siaubinga trauma – sportininkas operuotas Kauno klinikose | Kas vyksta Kaune

Varžybas apkartino siaubinga trauma – sportininkas operuotas Kauno klinikose

R. Tenio nuotr.

Nors pirmąsias UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo rungtynes lietuviai Kaune įveikė svečius rezultatu 3:0, komanda S. Dariaus ir S. Girėno stadioną paliko it žemę pardavę. Rungtynių metu žiaurią traumą patyrė Lukas Kochanauskas. Komandos narius ir sirgalius sustingdė sportininko skausmo šūksniai. Jis atviru lūžiu susižeidė koją. Šiąnakt futbolininkas operuotas Kauno klinikose.

Vakar Kauno D. Dariaus ir S. Girėno stadione susirungė Trakų ir Farerų futbolo komandos. Nors lietuviai išplėšė solidžią pergalę, ji buvo apkartinta itin skaudžios sportininko traumos. Pirmojo kėlinio pabaigoje po susidūrimo su varžovu aikštėje atvirą kojos lūžį patyręs futbolininkas L. Kochanauskas buvo skubiai išgabentas į ligoninę. Sportininkui Kauno klinikose atlikta operacija, trukusi tris valandas.

„Svarbiausia, kad nepažeistas nervas. To šiek tiek baiminomės. Dabar pradedame gydymo periodą, o po maždaug dviejų mėnesių pradėsime reabilitaciją. Tokie lūžiai kartais turi ir liūdnesnių pasekmių“, –teigė futbolininko gydytojas V.Trumpickas.

„Operacija truko gal tris valandas. Pripumpavo visokių vaistų, o mintyse vis dar grįžtu į rungtynes ir galvoju apie tai, kaip rytoj reiks pradėti mankštintis. Ačiū, kas su manimi“, – portalui 15min.lt sakė L.Kochanauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA