Link pajūrio pajudėjo didelis žmonių srautas | Kas vyksta Kaune

Link pajūrio pajudėjo didelis žmonių srautas

R. Tenio nuotr.

Po darbų karštąjį ir ilgąjį savaitgalį žmonės pradėjo traukti link jūros. Pagrindiniame Kauno aplinkkelyje automobiliai juda, tačiau ne tokiu greičiu, kaip norėtųsi.

Penktadienis, piko metas ir tūkstančiai keliaujančių Klaipėdos link – tai tikra kantrybės išbandymo diena. Šiuo metu pajūrio link automobiliai juda, tačiau po mažu pradeda formuotis spūstis. Daugiausiai automobilių užsikemša atkarpoje nuo Muravos įvažiavimo į Kauną iki prekybos centro „Mega“. Vėliau transportas šiek tiek pasiskirsto, tačiau magistralė vis tiek lieka apkrauta.

Nekantriausi vairuotojai yra linkę pažeidinėti kelių eismo taisykles ir pradeda automobilių srautą papildoma juosta. Gudraujantys vairuotojai taip tikisi aplenkti automobilių kamštį, tačiau rizikuoja užsitraukti policijos pareigūnų nemalonę, mat papildoma juosta skirta specialiosioms tarnyboms.

Buvo skelbiama, jog į Palangą šį savaitgalį atvažiuos apie milijoną žmonių, tad tikėtina, jog automobilių srautas kurį laiką nemažės. Vairuotojai turėtų būti atidūs ir geranoriški vieni kitiems tam, kad būtų užtikrintas saugumas kelyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA