Mokantiems už stovėjimą žadama sugrąžinti tolerancijos ribą | Kas vyksta Kaune

Mokantiems už stovėjimą žadama sugrąžinti tolerancijos ribą

Kaunas.lt nuotr.

Kauno politikai vėl keičia automobilių mokėjimo tvarką. Praėjusios kadencijos panaikintas sprendimas dėl tolerancijos ribos turi galimybę sugrįžti. Ateinančiame tarybos posėdyje politikai spręs, ar sugrąžinti 10 minučių tolerancijos terminą.

Nutarimo projekte teigiama, jog miesto savivaldybės transporto ir eismo organizavimo skyrius nuolat gauna Kauno miesto gyventojų ir svečių skundus, kuriuose piktinamasi, kad sumokėjus vietinę rinkliavą už kelių valandų transporto priemonės statymą yra baudžiami jei pavėluoja pašalinti transporto priemones iš mokamų vietų nors 5 minutes. Sprendimo projektu, atsižvelgiant į gyventojų skundus, siūlymus siūloma pakeisti Nuostatus, nustatant, kad sumokėję vietinę rinkliavą transporto priemonių valdytojai, turėtų 10 minučių laiko intervalą pratęsti mokėjimą arba pašalinti transporto priemonę iš mokamos vietos.

Pažeidimai turės būti užfiksuoti du kartus ne mažiau kaip 5 minučių intervalu. Jei yra pasibaigęs apmokėtas transporto priemonės stovėjimo laikas, pažeidimas fiksuojamas vieną kartą ne anksčiau kaip praėjus 10 minučių nuo apmokėto transporto priemonės stovėjimo laiko pabaigos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA