„Girstučio“ plaukimo centras ruošiasi atgimimui | Kas vyksta Kaune

„Girstučio“ plaukimo centras ruošiasi atgimimui

Kas bus su „Girstučio“ plaukimo centru, kai jo valdymą perims konkursą laimėjęs privatus operatorius? Šis klausimas neramina ne vieną kaunietį. Apie vandens pramogų centro ateitį kalbamės su konsorciumo atstove Jolita Kricke.

-„Girstučio“ komplekse esančio plaukimo baseino ir pramoginės dalies valdymą dešimčiai metų perima bendrovių konsorciumas, kuris įsipareigoja per trejus metus į centrą investuoti beveik 290 tūkst. eurų. Gal jau aišku, kokių naujovių sulauks komplekso lankytojai?

-Planuojame investuoti į komplekso įrangą ir įrengimus. Planuose – sporto klubo įrengimas, taip pat – papildomų grupinių užsiėmimų salės. Taip pat planuojame investuoti į papildomą įrangą baseinuose, pavyzdžiui, pripučiamus vandens atrakcionus, kineziterapinį skersinį, papildomas povandenines sroves ir krioklius.

Dalis investicijų numatyta į persirengimo kambarių pagerinimą – bus sumontuotos didesnės spintelės, įrengta elektroninio užrakto sistema. Taip pat numatoma investuoti į registratūros interjerą ir pertvarkymą bei į pramoginės dalies interjerą ir baldus. Taip pat planuojame atidaryti kavinę, teikti masažo paslaugas, pradėti sporto reikmenų prekybą.

-Ar planuojate keisti plaukimo centro paslaugų kainodarą?

-Baseino ir pramoginių erdvių paslaugų kainos galimai keisis, tačiau bus pasiūlytos kokybiškesnės bei įvairesnės paslaugos. Kainų pokyčiais bus siekiama subalansuoti pasiūlą, paklausą ir lankytojų srautus.

Bus siekiama išnaudoti visas komplekso komercines bei reklamines galimybes.

Baseino paslaugos ugdymui bei sportiniam plaukimui savivaldybei ir jos įstaigoms bus teikiamos už miesto tarybos patvirtintą įkainį, t.y. jis nesikeis nuo dabar galiojančio. Mes pasirašėme bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos plaukimo federacija ir esame pasiryžę užtikrinti visas teikiamas paslaugas plaukimo sporto šakos populiarinimui ir sportininkų ugdymui.

-Kokią plaukimo centro ateitį Jūs matote ir planuojate?

-Sieksime maksimalaus „Girstučio“ plaukimo centro užimtumo, populiarumo tarp Kauno miesto ir viso Kauno regiono gyventojų. Sieksime šį objektą paversti pavyzdiniu viešosios ir privačiosios partnerystės projektu, kuris parodytų gerą praktiką Lietuvoje.

Tikime, jog šis pavyzdys paskatins ir kitas savivaldybes rinktis efektyvumą bei atskirti veiklą nuo turto, kurį perduotų valdyti profesionalams. Mūsų misija – efektyviai valdyti „Girtučio“ rūmus, būti vertingu partneriu miesto savivaldybei bei plaukimo visuomenei, pasiūlyti klientams kokybiškas ir įvairias sveikatinimo paslaugas bei prisidėti prie Kauno miesto sveikos gyvensenos puoselėjimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA