Laisvės alėjoje atsivėrė smegduobė | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje atsivėrė smegduobė

R. Tenio nuotr.

Pačioje miesto širdyje atsivėrė didelė duobė. Įlūžo plyteles laikiusios perdangos ir ties fontanu prasižiojo smegduobė. Darbuotojai tikina, jog sutvarkyti pavyks tik rytoj.

Ryte pradėjo griūti Laisvės alėja. Ties pagrindiniu miesto fontanu prasivėrė maždaug pusantro metro duobė. Aplinkiniai žmonės pasakoja, jog toje vietoje įlūžo danga tada, kai važiavo sunkiasvoris automobilis, bet šis spėjo iš duobės išvažiuoti ir nurūko savais keliais, palikęs po savęs stūksančią duobę.

Į įvykio vietą iškviesti darbininkai apžiūrėjo, ar įlūžus geležinėms konstrukcijoms, nebuvo pažeisti komunikacijos tinklai. Pirminė apžiūra parodė, jog gedimų neturėtų būti, todėl nuspręsta užlopyti atsivėrusį plyšį. Tačiau darbuotojai tikina, jog pilnai uždengti duobę pavyks tik rytoj.

„Šiandien uždengsime kelias apsaugines plokštes ir paliksime aptvertą vietą. Ryt iš Vilniaus parsivešime tokią didelę plokštę ir tada pilnai galėsime užtaisyti duobę. Grindinio plytos nėra lengvos, tad, matyt, senos konstrukcijos neatlaikė ir įgriuvo“, – kalbėjo duobę užtaisyti iškviestas darbininkas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA