Kaunietis BMW naudojo kaip merginos kankinimo mašiną | Kas vyksta Kaune

Kaunietis BMW naudojo kaip merginos kankinimo mašiną

delfi.lt 2015/06/25 16:50
DELFI nuotr.

Kaunietis Andrius Kalasiūnas BMW automobilį naudojo kaip kankinimo mašiną – 30-etis automobilio durimis ir bagažinės dangčiu trankė merginos galvą, stūmė iš važiuojančios mašinos. Kaunietis už savo žvėriškus veiksmus atsakys prieš teismą.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apygardos teismas ketvirtadienį atvertė baudžiamąją bylą, kurioje A. Kalasiūnui pareikšti kaltinimai dėl pasikėsinimo nužudyti kankinant ar kitaip žiauriai, plėšimo, neteisėto laisvės atėmimo, neteisėto poveikio elektroniniais duomenimis.

Pirmajame teismo posėdyje kaltinamasis pareiškė nušalinimą prokurorui Dariui Jakučiui, tad posėdį teko atidėti. Prie bylos teismas grįš tik spalio 1-ąją. Tuomet paaiškės, ar teismas patenkins A. Kalasiūno prašymą.

Analogišką prašymą A. Kalasiūnas buvo pateikęs Kauno apylinkės teismui, tačiau teismas prašymą atmetė.

A. Kalasiūnas itin žiaurių kankinimo būdų ėmėsi įtaręs, kad jo vos dvidešimtmetį perkopusi draugė, jo manymu, per daug draugiškai bendrauja su kitais vyrais. Pora artimus santykius palaikė apie pusantrų metų.

Bylos duomenimis, praėjusių metų liepą Kaune, A. Kalasiūnas savo automobiliu užblokavo merginai išvažiavimą iš kiemo, ištempė iš jos automobilio, sudavė smūgius ir suradęs merginos telefoną, jį pasisavino. Patekęs į internetinį tinklalapį, ištrynė asmeninėje anketoje buvusius duomenis.

Po kelių dienų, vyras tą pačią merginą pagriebė išlipančią iš kito asmens automobilio, jėga stūmė į savo automobilį, prieš merginą vartojo fizinį smurtą, stūmė merginą iš važiuojančio automobilio, smūgiavo jai automobilio durelėmis, atsuktuvo smaigaliu kelis kartus rėžė per kaklą, išstūmė iš važiuojančio automobilio. Parvilkęs bagažinės dangčiu trankė per galvą, kaklą visą laiką šaukdamas, kad ją užmuš.

Kartu su A. Kalasiūnu šio epizodo metu buvo jo draugas su mergina. Pamačiusi neregėtą žiaurumą porelė pasišalino ir apie įvykį pranešė policijai.

Beje, A. Kalasiūnas jau nuteistas už tai, kad 2013 metų balandžio 1-osios naktį suniokojo Kauno Žurnalistų namus. Už tai A. Kalasiūnas atsipirko laisvės apribojimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA