Iš Londono į Kauną skridę girti lietuviai savo gėdos nepamirš visą gyvenimą | Kas vyksta Kaune

Iš Londono į Kauną skridę girti lietuviai savo gėdos nepamirš visą gyvenimą

delfi.lt 2015/06/22 08:59
Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Iš Londono į Kauną atskridę du neblaivūs lietuviai oro uoste elgėsi chuliganiškai, triukšmavo ir išplūdo pasieniečius. Vienas vyras, šlapinęsis viešoje vietoje, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnų buvo tramdomas panaudojant imtynių veiksmus.

Sekmadienį popiet Kauno oro uoste nusileido lėktuvas iš Londono. Juo atskridęs neblaivus 29-erių Jungtinėje Karalystėje gyvenantis Lietuvos pilietis, nepriėjęs dokumentų patikros vietos, ėmė triukšmauti ir šlapintis viešoje oro uosto pastato vietoje. Atskubėjusius ir jį sulaikiusius pasieniečius vyras ėmė plūsti necenzūriniais žodžiais ir pradėjo priešintis. VSAT pareigūnai jį apramino panaudoję jėgą ir imtynių veiksmus.

Bendrakeleivio ginti puolė kartu atskridęs irgi neblaivus 27-erių Alytaus rajono gyventojas. Jis taip pat pradėjo skeryčiotis, kelti triukšmą, keikti pasieniečius, jiems grasinti. Abu chuliganus VSAT pareigūnai uždarė į Kauno oro uosto užkardos laikino sulaikymo kamerą. Vėliau sulaikytuosius pasieniečiai perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie baus išsišokėlius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA