Rytinis reidas: vairuotojui nuo langų teko nuplėšti tamsintą plėvelę | Kas vyksta Kaune

Rytinis reidas: vairuotojui nuo langų teko nuplėšti tamsintą plėvelę

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio rytą keli policijos ekipažai vairuotojus pasitiko ties vienu įvažiavimu į Kauną. Rytinio reido laimikis – dešimt pažeidėjų. Vienas iš jų dėl tamsintų automobilio langų.

Savanorių prospekte du policijos ekipažai stabdė visus vairuotojus, kurie įvažiuoja ir išvažiuoja iš Kauno. Kaip įprastai, pareigūnai pagavo neblaivių vairuotojų. Trys asmenys nedaug viršijo leistiną normą. Jiems pripūtus 0,54, 0,61 ir 0,4 promilių alkoholio, vairuotojai pripažinti lengvo girtumo. Visgi, baudos išvengti nepavyko.

Pareigūnams įkliuvo dar du vairuotojai, kurie važinėjasi Lietuvos keliais, bet nėra įregistravę savo transporto priemonių bei dar du neturėjo privalomosios automobilio techninės apžiūros. Vienas vairuotojas neturėjo draudimo, kitas važiavo be teisių.

Rytinio reido metu pareigūnai sustabdė automobilį, kurio priekiniai stiklai buvo užtamsinti. Pareigūnai vairuotojui davė du pasirinkimus: arba jis netenka techninės apžiūros lipduko, arba vietoje nuo lango nuplėšia tamsintą plėvelę. Vyras pasirinko antrąjį variantą ir prie pareigūnų prašviesino sau kelią. Visgi, vairuotojui surašytas protokolas ir teks susimokėti baudą, bet nereikės iš naujo keliauti į techninės apžiūros centrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA