Portalas „Kas vyksta Kaune“ dovanoja nemokamą „All We Are“ grupės iš Liverpulio koncertą! | Kas vyksta Kaune

Portalas „Kas vyksta Kaune“ dovanoja nemokamą „All We Are“ grupės iš Liverpulio koncertą!

Organizatorių nuotr.

Jų kuriamą muziką sunku priskirti vienam žanrui, bet to daryti galbūt net ir nereikia. Geriau paklausyti, nes tie, kurie išgirsta, abejingi tikrai nelieka. Po Europą šiuo metu keliaujanti ir aktyviai koncertuojanti grupė „All We Are“ šią savaitę Kaune surengs savo pasirodymą, o nemokamą įėjimą dovanoja populiariausias miesto naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“.

Grupės nariai neabejoja – susibūrimas į „All We Are“ nėra trumpalaikis projektas. Fanką, disko ir psichodelinę muziką primenantis skambesys tiesiog traukte traukia gerbėjus, o jų skaičius kasdien tik auga.

Štai 10 įdomių faktų apie į Lietuvą atvykstančią trijulę iš Liverpulio, o kol skaitysite – pasiklausykite.

10 faktų apie trijulę iš Liverpulio

1. Grupės „All We Are“ vokalistė Guro Gikling, kilusi iš Norvegijos, dar groja ir bosine gitara, airis Rich O’ Flynn dainuoja ir groja būgnais, brazilas Luis Santos groja gitara.

2. Kosmopolitiškas trio susipažino The Liverpool Institute for Performing Arts, prie kurio įkūrimo prisidėjo pats seras Paul McCartney. Pažintis įvyko studentams skirtų orientacinių varžybų metu.

3. Pirmasis „All We Are“ kolaboracijos rezultatas – 2013–ųjų pradžioje išleistas kūrinys „Utmost‘ Good“, kuris pateko į debiutinį grupės albumą tokiu pačiu pavadinimu – „All We Are“. Jį prodiusavo Dan Carey, dirbęs su M.I.A., „Hot Chip“, „Bat For Lashes“.

4. Grupės gitaristas Luisas draugauja su… lietuvaite!

5. Patys grupės nariai savo muziką apibūdina taip: „„Bee Gees“, apsvaigę nuo diazepamo“.

6. Grupės vokalistė Guro visur su savimi vežiojasi kuprinę, kurią turi nuo 11-os. Prie jos ji tvirtino net savo snieglentę, bet kuprinė iki šiol kaip nauja.

7. „All We Are“ vokalistė Guro pamišusi dėl futbolo: „Kamuolio spardymas mane nuramina – ypatingai laukiant garso patikrinimų prieš koncertus. Ir užpakalį pajudinu, ir su naujais žmonėmis susipažįstu“.

8. Grupės nariai visai atvirai prisipažįsta, kad dievina gerą muziką, negali atsispirti pozityviai atmosferai ir nesigėdija prisipažinti, kad yra gero alkoholio mėgėjai.

9. Jeigu reiktų įvardyti gyvenimo garso takelį, Guro rinktųsi „The Beatles“ kūrinį „I Am The Walrus‘“, Luis filmo „The Jaws“ („Nasrai“) teminę dainą, Rich serialo „Black Books“ garso takelio pagrindinę dainą.

10. Visi grupės nariai dažniausiai dėvi džinsinius švarkelius. O Guro, nepaisant jos sodraus moteriško vokalo, drąsiai nešioja lyg iš vaikinų pasiskolintą uniformą – marškinius, kepures ir tamsius džinsus.

„All We Are“ šį penktadienį koncertuos „LRT Opus“ vasaros terasoje Kaune – „Ryšių kiemelyje 837“. Nemokamą įėjimą į renginį dovanoja portalas „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA