Vienai dienai atgijo Vytauto parkas | Kas vyksta Kaune

Vienai dienai atgijo Vytauto parkas

R. Tenio nuotr.

Paprastai ganėtinai nykiai ir be gyvybės ženklų atrodantis Vytauto parkas, šiandien atgijo. Antram gyvenimui šią užmirštą vietą prikėlė aktyvus jaunimas.

Jaunimo renginys „Padžiauk sofą“ jau ketvirtą kartą kviečia pakilti nuo patogių kėdžių ir sofų bei pradėti gyventi tikrą ir laisvą gyvenimą. Organizatoriai siūlo bent dienai išsiropšti iš komforto zonos ir keturių namų sienų ir nuveikti kažką naudingo, įdomaus ir prasmingo. Didžiausia prasmė, ko gero, – realus bendravimas.

Renginio metu dalyviai galėjo pasisukti senosiomis karuselėmis, pasižvalgyti po įvairius Vytauto parko užkampius, išbandyti jėgas įvairiose rungtyse ir pan. Itin žaismingai atrodė gigantiški muilo burbulai, kuriuose atsispindėjo saulės spindulėliai.

Ant lauko sofutės įsitaisė visuomenės veikėjas Remigijus Žiogas, su kuriuo užsimezgė įdomus pokalbis. Savo veiklas pristatė ir visuomeninės organizacijos „Baltai juoda“ savanoriai. Renginį organizavo Kauno moksleivių ateitininkai, kurie taip pat supažindino su savo veikla.

Tokia akcija siekiama ne tik išjudinti kerpėmis apaugusį jaunimą, bet taip pat atkreipti visuomenės dėmesį, jog Vytauto parkas vis dar yra reikalingas žmonėms ir čia gali vykti veiksmas. Tereikia tinkamai sutvarkyti aplinką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA